BenefitBADgal Blowout! szempillaspirál készlet

Benefit BADgal Blowout! szempillaspirál készlet
Benefit BADgal Blowout! szempillaspirál készlet
szempillaspirál készlet
11 460Ft

Black

Friday

9 165Ft a black kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.

Black

Friday


Raktáron | 11 460,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BNF01115

BADgal BANG! Volumizing Mascara szempillaspirál a dús pillákért 8,5 g + BADgal BANG! Volumizing Mascara Mini szempillaspirál a dús pillákért 4 g

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Lepje meg magát vagy szeretteit BenefitBADgal Blowout! kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • BADgal BANG! Volumizing Mascara szempillaspirál a dús pillákért 8,5 g
  • BADgal BANG! Volumizing Mascara Mini szempillaspirál a dús pillákért 4 g

Tulajdonságok:

  • az ellenállhatatlan tekintetért
  • már egy rétegben is biztosítja a teljesen dús hatást
  • előnyös áron kapható szett
  • ajándéknak kiváló

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
vízálló, dús hatásért
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)