Benefit24-Hour Brow Setter Mini hosszantartó szemöldök gél

2×
Benefit 24-Hour Brow Setter Mini hosszantartó szemöldök gél
Benefit 24-Hour Brow Setter Mini hosszantartó szemöldök gél
3.5 ml
5 950Ft

170 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BNF01028 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 09. 28.

Leírás Benefit 24-Hour Brow Setter Mini
Tulajdonságok

A Benefit 24-Hour Brow Setter Mini hosszantartó szemöldök gél csodásan kiegészít bármilyen sminket. Hosszabb sörtéi szétválasztják, és átfésülik a szemöldök szálakat, rövidebb sörtéivel pedig könnyedén elérheti a kívánt formát. Áttetsző színe mindenkihez alkalmazkodik.

Tulajdonságok:

  • fokozza a szemöldökceruza vagy -púder tartósságát
  • könnyen felvihető és gyorsan szárad
  • fixálja, és formázza a szemöldököt
  • remekül tart, ugyanakkor rugalmas
  • kefe kétféle sörtével rendelkezik
  • 24 órán át rögzíti a szemöldököt
  • természetes hatású

Használata:
A kefe hosszabb sörtéjű oldalával vigye fel a szemöldök gélt a szálak tövektől egészen a végekig. A rövidebb sörtéjű oldalt használja a szemöldök formázására és az utolsó simításokhoz. A gélt szemöldökceruzával vagy -géllel együtt, illetve önállóan is használhatja.

Tulajdonságok

Szín
átlátszó

Benefit a márkáról

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)

Értékelés Benefit 24-Hour Brow Setter Mini2