Benefit24-Hour Brow Setter hosszantartó szemöldök gél

1×
Benefit 24-Hour Brow Setter hosszantartó szemöldök gél
Benefit 24-Hour Brow Setter hosszantartó szemöldök gél
Spóroljon
10 500Ft

Spóroljon 13%
7 ml
9 050Ft

Raktáron | 129 285,71Ft / 100 ml, áfával | Kód: BNF01027
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Akár 24 órán át formázza és rögzíti a szemöldököt, megszelídíti a szálakat. A Benefit 24hr Brow Setter Gel tartós szemöldökgél gondoskodik róla, hogy az Ön szemöldöke mindig feltűnő legyen. Soha nem látott fixálást nyújt, fokozza a szemöldökceruza vagy -púder tartósságát, remekül tart, és mindemellett rugalmas is.

Elég néhány húzás a kefével, és már indulhat is a nagyvárosi forgatagba, hogy akár 24 órán át is biztos lehessen szemöldöke tökéletes formázottságában.

Tulajdonságai:

  • 24 órán át rögzíti a szemöldököt
  • formázza a szemöldököt, tökéletes formát biztosít
  • fokozza a szemöldökceruza vagy -púder tartósságát
  • könnyen felvihető és gyorsan szárad
  • remekül tart, ugyanakkor rugalmas
  • teljesen természetesen mutat
  • kefe kétféle sörtével
  • nem hámlik le

Alkalmazása:
A kefe hosszabb sörtéjű oldalával vigye fel a szemöldökgélt a szálak tövétől egészen a végekig. A rövidebb sörtéjű oldalt használja a szemöldök formázására és az utolsó simításokhoz. A gélt szemöldökceruzával vagy -géllel együtt, illetve önállóan is használhatja.

Tulajdonságok

Szín
átlátszó

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)