Below the Belt Grooming FreshIntim gél férfiaknak

3×
Below the Belt Grooming Fresh Intim gél férfiaknak
Below the Belt Grooming Fresh Intim gél férfiaknak
Ingyenes kiszállítás
75 ml
2 490Ft

Kód: BLT06513 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.

Below the Belt Grooming Fresh termékleírás
Tulajdonságok

A férfiak intim higiéniájára szolgáló Below the Belt Grooming™ Fresh & Dry Balls Fresh intim gél egy szempillantás alatt a legfontosabb testrésze mindennapi ápolásának elengedhetetlen kelléke lesz. Használatával zuhanyozás után akár 8 órán át frissnek és kényelemben érzi majd magát.

Ez az öv alatti gél az izzadásgátlókhoz hasonlóan működik, csak ezúttal a férfiak alsó fedélzetén. Így egész nap teljesen zavartalanul sportolhat, szórakozhat és dogozhat.

Tulajdonságai: 

  • szárazon tartja az intim területeket
  • akár 8 órán át friss és kényelmes érzést biztosít
  • púderszerűen selymes réteget hoz létre a bőrön
  • finom összetétele miatt könnyen felvihető, és gyorsan szárad
  • zöld jegyekkel aláfestett, tiszta tengeri szellő illat

Összetétele:

  • talkumot és púdert nem tartalmaz
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Fürdés vagy tusolás után vigye fel az intim területek bőrére. Használja minden nap a napi testápolási rutinja részeként.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Bőrtípus
érzékeny, ekcéma és atópiás bőr
Hatás
Nyugtatás

Below the Belt Grooming a márkáról

Uraim, élvezzék a kényelem, a tisztaság és a frissesség érzését, bárhol is legyenek. A Below the Belt Grooming™ az aktív és modern férfiak legfontosabb férfi területeinek mindennapi ápolására szolgáló termékeket kínál.

A Below the Belt Grooming for Men márka 2014-ben született Nagy-Britanniában, és ekkor jelent meg a piacon forradalmi gondolatával. Előtte nem volt semmilyen olyan testápoló készítmény a férfiak intim higiéniájára, ami maximális hatékonysággal frissen és szárazon tartotta volna a férfiak alsó fedélzetét. Ezért a férfiak egy része ezt a gondot a nem éppen praktikus púderrel, sőt hagyományos dezodorral próbálta megoldani.

A Below the Belt Grooming™ nyíltan beszél azokról a problémákról, melyek nap mint nap gyötrik a férfiakat, és azt kínálja nekik, amire valóban szükségük van. A Below the Belt Grooming márkát a termékeinek hatékonysága, minősége és praktikussága mára a férfi intim higiénia specialistái közzé emelte. Ráadásul mindezt lazasággal és humorral is fűszerezi.

Értékelés Below the Belt Grooming Fresh