Below the Belt Grooming FreshIntim gél férfiaknak

2×
Below the Belt Grooming Fresh Intim gél férfiaknak
Below the Belt Grooming Fresh Intim gél férfiaknak
75 ml
2 490Ft

Kód: BLT06513 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 14.

Below the Belt Grooming Fresh termékleírás
Tulajdonságok

A férfiak intim higiéniájára szolgáló Below the Belt Grooming™ Fresh & Dry Balls Fresh intim gél egy szempillantás alatt a legfontosabb testrésze mindennapi ápolásának elengedhetetlen kelléke lesz. Használatával zuhanyozás után akár 8 órán át frissnek és kényelemben érzi majd magát.

Ez az öv alatti gél az izzadásgátlókhoz hasonlóan működik, csak ezúttal a férfiak alsó fedélzetén. Így egész nap teljesen zavartalanul sportolhat, szórakozhat és dogozhat.

Tulajdonságai: 

  • szárazon tartja az intim területeket
  • akár 8 órán át friss és kényelmes érzést biztosít
  • púderszerűen selymes réteget hoz létre a bőrön
  • finom összetétele miatt könnyen felvihető, és gyorsan szárad
  • zöld jegyekkel aláfestett, tiszta tengeri szellő illat

Összetétele:

  • talkumot és púdert nem tartalmaz
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Fürdés vagy tusolás után vigye fel az intim területek bőrére. Használja minden nap a napi testápolási rutinja részeként.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Bőrtípus
érzékeny, ekcéma és atópiás bőr
Hatás
Nyugtatás

Below the Belt Grooming a márkáról

Uraim, élvezzék a kényelem, a tisztaság és a frissesség érzését, bárhol is legyenek. A Below the Belt Grooming™ az aktív és modern férfiak legfontosabb férfi területeinek mindennapi ápolására szolgáló termékeket kínál.

A Below the Belt Grooming for Men márka 2014-ben született Nagy-Britanniában, és ekkor jelent meg a piacon forradalmi gondolatával. Előtte nem volt semmilyen olyan testápoló készítmény a férfiak intim higiéniájára, ami maximális hatékonysággal frissen és szárazon tartotta volna a férfiak alsó fedélzetét. Ezért a férfiak egy része ezt a gondot a nem éppen praktikus púderrel, sőt hagyományos dezodorral próbálta megoldani.

A Below the Belt Grooming™ nyíltan beszél azokról a problémákról, melyek nap mint nap gyötrik a férfiakat, és azt kínálja nekik, amire valóban szükségük van. A Below the Belt Grooming márkát a termékeinek hatékonysága, minősége és praktikussága mára a férfi intim higiénia specialistái közzé emelte. Ráadásul mindezt lazasággal és humorral is fűszerezi.

Értékelés Below the Belt Grooming Fresh