Gyertya fa kanóccal - az égő kandalló illúzióját kelti!

2021. szeptember 15.Notino
Tegye kellemessé a szabadidőt és a munkával töltött pillanatokat az illatokkal valamint a pattogó kanócok lángjának melengető izzásával, vegye körül magát a meghitt biztonság érzésével.

A fa kanócos gyertyákat nemcsak este kell meggyújtani, nappal is tökéletesek, amikor pihentető atmoszférát szeretne kelteni, javítani a hangulatán avagy energiát meríteni. Garantáljuk, hogy ezek az égő tűzhatású gyertyák megbízhatóan minden alkalommal kellemes állapotot fognak Ön körül teremteni. 

Hogyan kell használni a fa kanócos gyertyát

A gyertyát minden esetben megfelelően hőálló felületre helyezze. Mindig hagyja égni, amíg a felső réteg el nem olvad, de ugyanakkor ez nem lehet hosszabb négy óránál. Továbbá soha ne hagyja teljesen leégni és természetesen ne gyújtsa meg, amikor elhagyja otthonát. Röviden, semmilyen körülmények között ne hagyja felügyelet nélkül! Rendszeresen vágja le a fából készült kanócot az ajánlott hosszúságra, mert így könnyebben éghet a gyertya, és Önnek is szebb élményben lesz része. 

Íme tippjeink a legjobb fa kanócú gyertyák kiválasztásához bármilyen alkalomra:

Élénkítéshez a nap folyamán

Az afrikai gyömbér, citromhéj, bergamott vagy eukaliptusz a Paddywax Parks Cottonwood + Oak illatos gyertyában energiát ad Önnek a zsúfolt munkanapokon. A szép fűszeres-fás illat élénkítő, ugyanakkor kellőképpen finom, hogy ne terhelje kollégáit, amennyiben nem home office formában dolgozik.

A nyár felidézéséhez

Amennyiben imádja a nyarat és semmilyen áron nem szeretne megválni tőle, akkor a Woodstick Island Coconut illatos gyertya az Ön számára az igazi. Az ananász és a kókusz lédús tónusai ismét a strandra röpítik, még akkor is, ha az ablakon túl komor a világ. 

Mágikus estékhez

A borostyán üvegben elhelyezett kézműves gyertya már melengető kinézetével meg fogja Önt nyerni. A Smells Like Spells Norse Magic Eir  kombinálja a menta és a lime citrom üde árnyalatait  gyógynövényekkel és mirhával. Ennek a csodálatos illatnak szinte gyógyhatása van, hasonlóan a gyógyító tudású Eir istennő képességeihez, akiről elnevezték. 

Energia átadásához

Ha nehezen viseli a nyár végét és az ősz lassú beköszöntét, energiát adhat Önnek a Woodstick Trilogy Garden Oasis fa kanócos illatos gyertya, amely friss citrusok illatát hordozza és a rövidülő napokba is fényt hoz. 

Romantikus kettesben töltött estékhez

Az ízletes vacsorához nem hiányozhat a nagyszerű zene és az érzéki illat, amely kiegészíti a hangulatot. A Woodwick Evening Onyx fa kanócos gyertya a fekete orchidea, a jázmin és a szantálfa tónusaival mámorít és olyan érzéki hangulatot teremt, amelyet legjobb kettesben élvezni.

Kedvderítéshez

A Woodstick Pomegranate gyümölcsös ínyenc gyertya felélénkíti, bármikor kezd hanyatlani a hangulata. Szép mélyvörös színe a pattogó fa kanóccal kombinálva ráadásul afrodiziákumként is működik.

A fa kanócos gyertya egy kis csoda. Hangulatos és álmodozó légkört teremt, bárhol is legyen, és ajándékként örömet okoz barátnőjének, édesanyjának és munkahelyi kolléganőjének. Értékelni fogja, ha váratlan látogatásra indul, és a házigazdák kedvében akar járni, ezért hasznos, ha néhány darabot tartalékol otthonában. 

Tartson pattogó gyertyát az irodában is, vagy csomagolja be bőröndjébe vakáció vagy egy hosszabb hétvége alkalmával. Így mindig az Ön közelében lesz a jó közérzet egyik forrásaként, amelyre 100%-ban támaszkodhat. Ha pedig a gyertya leégett, az üvegtégelyt stílusos kiegészítőként hasznosíthatja otthonában.

Olvasson tovább