Ugrás a fő tartalomhoz
Szexi randi? Tudjuk, hogy mit nem szabad alábecsülni, hogy jól sikerüljön
2023. 01. 30.Jana Potuznik
5 perces olvasás
Tökéletes frizura, tökéletes öltözék és máris készen van? Ha randevúra készül, különösen olyanra, ahol AZ megtörténhet, kicsit alaposabb felkészülést igényel. Koncentráljon a ragyogó mosolyra, a friss leheletre, a tökéletes illatra, a nulla izzadásra, az intim higiéniára, és aztán... csak bátran előre és élvezze a felejthetetlen estét!

Az intimitás a testbeszéddel kezdődik

Randizás, csábítás, flörtölés... Amikor túljut az első randevúkon, és tudja, hogy közeledik a végzetes, ahol AZ megtörténik, akkor a fogamzásgátlás felelősségteljes megközelítésén túl szükség van főleg a bizonyosságra, hogy mindkettőjüknek jó lesz. Amennyiben úgy érzi, hogy komolyan szeretné, és a testbeszédből, a gesztusokból, a mosolyokból kiolvasható, hogy a másik fél is, akkor alaposan fel kell készülni arra a döntő randevúra. 

Tökéletes mosoly és friss lehelet

Amikor a szeme felragyog az illető láttán, hagyja, hogy a mosolya is ragyogjon. Ne féljen a kíméletes otthoni  fogfehérítéstől, vegye ezt a fontos randevút indítéknak arra, hogy felkeresse a fogorvosát, és szerezzen be szájspray-t a táskájába vagy a hátizsákjába. Sok ilyen sorsdöntő találkozás vacsorával kezdődik, és az étlap előzetes fogásaitól illatozó intimitás még húsz év együttélés után sem szexi, hát még a romantikus kezdetekben. És lehet, hogy egyszerűen nincs idő rágógumi használatára.

Azonnali felfrissülést hoz a szájnak

Ne adjon esélyt az idegességnek

A döntő pillanatokban Önt még az idegei sem árulhatják el. Világos, hogy az elvárás, a vágy és a kívánság erős koktél, de nem illik hagyni, hogy mindez kicsússzon a kezéből. A "túlságosan nagy örömvárás" kapcsán pedig előfordulhat, hogy a füle mögött is izzadni fog.. Ha valaha is van olyan alkalom, amikor nem szabad alábecsülni az  izzadásgátló kiválasztását, akkor az pont most érkezett el. A randevú kapcsán felejtse el a dezodorokat, amelyek nem szüntetik meg az izzadást, hanem csak kissé elfedik azt.

Top izzadásgátlók mindkettőjük számára

Alapos intim higiénia

Az izzadás "ott is" hathat Önre. Elegendő néhány óra egy romantikus vacsoránál, és nem számít, hogy odakint lassan fagyni kezd. Az intim részek frissessége hirtelenjében elszáll. Sok mindent meg lehet oldani otthon, a klasszikus intim higiéniát a zuhany alatt vagy azt követően. És akkor kell valami, amitől még akkor is frissnek érzi magát, ha a szégyenkezés utolsó morzsáján kívül az utolsó ruhadarabot is ledobta. 

Milyen intim felfrissítést ajánlunk kipróbálni

Az illat elárulja, hogy Ön kicsoda valójában

parfüm kiválasztása egy fontos randevúra nem jelenthet kísérletezést. Ha azt akarja, hogy jól érezze magát, használja a megszokott illatot. Nincs annál rosszabb, mint amikor megfájdul a feje egy új illattól, amellyel szeretett volna jó pontokat szerezni, de még nem érzi a magáénak. Hasonlóképpen, a partnerének sem szabad, hogy megfájduljon a feje, ezért ne vigye túlzásba a parfüm mennyiségét. Úgy szeretne illatozni, hogy könnyű legyen nagyon, nagyon... közel hajolni egymáshoz. Nem pedig úgy, hogy az illat áthatolhatatlan függönyt képezzen Ön körül. 

Szexi illatok mindkettőjük örömére

És jobb, ha nem siet. A gyorsaságnak is megvan a maga varázsa – néha. De sokkal inkább jóval később azután, hogy odafigyelnek és elegendő teret adnak egymásnak a jobb megismerés céljából. Higgyenek egymásban. Mert pontosan ezáltal válik a hétköznapi szex tényleges intimitássá, közelséggé és testi szerelemmé. Lehet, hogy mindezt Ön már régóta tudja... 

Mindenesetre a szabály érvényes: élvezze ki a szexi randevút a legteljesebb mértékben. Hagyja magát kényeztetni és kényeztessen Ön is. Mert már tudja, hogyan kell erre felkészülni.

Olvasson tovább