Ugrás a fő tartalomhoz

Puha, fényes és egészséges hajra vágyik? Próbálja ki a L’Oréal Professionnel Steampod szérumot

2023. 09. 11.

Iva Davies

2 perces olvasás

Odáig van a hajáért, amikor távozik a fodrászától? Amikor puha, selymes, ragyogó, és Ön nem tudja megállni, hogy ne érintse egyfolytában? Ezt most már otthonában is átélheti! A L’Oréal Professionnel Steampod hajkisimító és hővédő szérum segít ebben.

Mit tud a L’Oréal Professionnel Steampod hajkisimító szérum:

  1. Tökéletesen kisimítja a hajat: ha kreppesedő vagy elektromos hajjal küzd, a L'Oréal Professionnel Steampod szérum a legjobb barátja lesz. Még a legrakoncátlanabb fürtöket is megszelídíti, így kezelhetővé és könnyen formázhatóvá válnak.
  2. Hosszan tartó hatást biztosít: Az ezzel a hajkisimító szérummal kezelt haj akár 72 órán át is kibírja kreppesedés nélkül. Ráadásul haja selymes és táplált marad azután is, hogy samponnal megmossa. Több alkalom után is.
  3. Véd a hő ellen: Hullámos, göndör vagy egyenes a haja? A L'Oréal Professionnel Steampod hajkisimító szérum akár 230 °C-ig is védi a hajat a hőtől. Használhatja hajsütővassal,  hajvasalóval, de akár a L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 gőzölő hajvasalóval is kipróbálhatja.
  4. Nem nehezíti el a hajat: senki sem szeretne nehéz hajat, amely hajvédő termék használata után gyorsan zsírosodik. A szérum esetében emiatt nem kell aggódnia. Alkalmazása után a haj táplált és puha, de mégis könnyű marad.
  5. Védi a hajat a nedvességtől: a szérum nagyszerű védelmet nyújt az extrém (akár 80%-os) páratartalommal szemben. Nincs többé göndörödés a trópusokon vagy a nedves őszi napokon.

A hajkisimító szérummal kombinálhatja

Hogyan használja a L’Oréal Professionnel Steampod hajkisimító szérumot?

  1. Mossa meg a haját, és szárítsa törölköző segítségével.
  2. Ossza haját több részre, hogy a szérumból mindenhova jusson.
  3. Egy pumpanyomásnyi mennyiség elegendő lesz a teljes hajra. A szérum igazán koncentrált és folyékony. Dolgozza be a hajába a tenyerével, felvitel után pedig nyugodtan fésülje át a haját. Ne öblítse le a szérumot.
  4. Szárítsa meg a haját hajszárítóval.
  5. Szükség szerint formázza a haját hajsütővassal vagy hajvasalóval.

Próbálja ki ezeket a hajvasalókat is

Ön is kipróbálja az új L’Oréal Professionnel Steampod hajkisimító és hővédő szérumot? Garantáltan nem fog rosszul járni!