Ugrás a fő tartalomhoz

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

2016. 12. 12.

Notino

5 perces olvasás

Gondolom megegyezhetünk abban, hogy sokkal nehezebb férfiaknak választani ajándékot.

Számomra minden évben nagy kihívás. Igaz, hogy a férfiak jobban szeretik a praktikus ajándékokat, de senki sem akar kizárólag ilyen ajándékokat adni karácsonyra. Viszont, ha belegondolunk, akkor képesek leszünk olyan ajándékokat találni, mely hasznosak és eredetiek. Éppen ilyen ajándékokat válogattunk össze Önöknek.

Ajándékok barátunknak vagy férjünknek

Az utóbbi idők egyik legnagyobb divatja, hogy a férfiak visszatérnek a klasszikus borotválkozáshoz. Ezt már biztos észlelte a párja is, de még lehet, hogy nincsenek otthon ehhez szükséges eszközei. Itt jött el az Ön ideje! Vegye meg neki ezt a fényűző szettet, mely a legendás Captain Fawcett márka borotválkozási szappanját, borzszőr kefét és borotvát tartalmaz. Egy ilyen kincsnek mindenki örül.

Amennyiben szakállas pasija van, akkor ápolnia kell a teljes szakállát. Erre kitűnő az előbb említett márka olaja, keféje vagy bajuszfésűje, esetleg a Zew márka természetes szappant és bajusz fésűt tartalmazó gyönyörű szettje.

Legyen bátrabb az idén a parfüm vásárlásban is, és válasszon egy kicsit más illatot. Hisz a karácsonyi ajándékként mást kellene kapnia, mint amit egész évben használ. Hogy valóban meglepetés legyen … Szerintem a legjobb karácsonyi ajándék a niche parfüm. Az idén kimondottan divatosak az uniszex parfümök. Válasszon valamilyen uniszex niche parfümöt, amely Önnek is tetszik, és akkor használhatják közösen is, hisz mindkettőjükön egy kicsit másképpen illatozik majd. Ez pedig teljesen (uni)szexi.

Tippünk: Kamáleon az illatok között az Escentric Molecules Molecule 01 parfüm, vagy egy kicsit „punk” parfüm, a Comme Des Garcons Wonderoud.

Ajándék apának és nagyapának

Az apukáknak szánt ajándékunk teljes mértékben praktikus, de szerintünk örömet szerez. Nemcsak apukáknak, hanem anyukáknak is. Ez a Philips újdonsága – Philips Beardtrimmer Series 7000 BT7210/15 vákuum rendszeres szakállvágó. Szerintem egy nagyszerű karácsonyi ajándék férfiaknak, hisz a használata közben nincs több rendetlenség. Ezenkívül 20 különféle hosszúság állítható rajta és feltöltve 75 percig használhatja.

Amennyiben az apjának és nagyapjának sincs szakálla, akkor vegyen nekik elektromos szónikus fogkefét. Ezek arról ismertek, hogy nem a tisztító fejük mozog, hanem a keféjük vibrál, amely így kíméletes az ínyhez. Én tavaly ezt vettem az apukámnak, és hatalmas sikert aratott, szerintem idén veszek egyet nagyapámnak is.

Ha biztosra szeretne menni, akkor a parfüm a megfelelő ajándék. Hisz egy illat mindig jól jön és nem nyúlhat félre. Az apukák és a nagyapák is többet érdemelnek, így válasszon ajándékszettet. Már csak azt kell tudni, hogy milyen parfümöt használ vagy melyik illat tetszik neki, és vásárolhat mellé dezodort, tusfürdő gélt vagy borotválkozás utáni vizet. Amennyiben nem tud választani, akkor vegyen olyan szettet, amely nem illatozik, de nagyon praktikus – Travalo Classic tölthető flakonok utazó szettje. Ez az ajándék akár az apósának is jól jöhet, akit nem ismer olyan jól.

Ajándék testvéreknek és ismerősöknek

Megfelelő ajándékot választani a testvérünknek, barátainknak nehéz dió lehet.

A testvére vagy barátja focizik? Akkor biztos a Real –nak vagy a Barcelona –nak szurkol. Mindkét esetre van egy szuper ajándékunk – Real Madrid vagy FC Barcelona ajándékszett.

Esetleg szeretik a drága autókat, de még nem sikerült összespórolni rá? Akkor kezdjék a parfümmel. Ferrari, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Jaguar, Mustang, Lamborghini? Elég választani, valóban széles a kínálatunk.

Esetleg különleges a stílusa? Akkor válasszon neki illatot egy neves márkától, mint amilyen például a Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent vagy Michael Kors?

Ajándék ötletek fiúknak

Kisebb fiú testvére van, unokaöccsének vagy esetleg a fiának keres ajándékot? Akkor rengeteg tippünk van. Én az idén a barátnőm fiának biztosan Stormtrooper tusfürdő gélt veszek. Így szórakozás lesz a fürdés. De Star Wars motívumokat tartalmazó termékünk sok van, ugyanúgy Pókember, Minyonok, Verdák vagy Angry Birds motívumokat ábrázoló termékek is.

Remélem, hogy adtam egy pár jó karácsonyi ajándék tippet, és sikerül a parfüm és kozmetikai termékek kínálatából megfelelő ajándékokat választani a férfiaknak.

Eszter