Ugrás a fő tartalomhoz

Inboxing: Ezeket az ajándékokat kapják szerettei Valentin-napra!

2024. 02. 07.

Iva Davies

3 perces olvasás

Akár ünnepli a Valentin-napot, akár nem, mi a szerkesztőségben azt valljuk: „Minden ürügy, hogy ajándékot vegyünk magunknak vagy szeretteinknek, megéri!” Kiválasztottunk néhányat, aminek (nem csak) mi örülnénk Valentin-napon.

És akár saját magát, akár partnerét vagy egy barátnőjét inspirálja, teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a kínálatunkból származó bármelyik ajándékkal végtelen sok örömet fog szerezni. Mivel tud tehát boldogságot okozni (magának)?

1.Gésagolyók

Az erotikus segédeszközökkel sohasem lehet hibázni (főleg, ha ideális esetben, előre ismeri partnere igényeit és „ízlését”). Pontosan ez vonatkozik a Lelo Hula Beads gésagolyókra is. A medencefenék erősítése mellett rezegnek és forognak, alakjuk pedig segít a G-pont masszírozásában. Távirányítóval vezérelhetők. Ha pedig a partnerének adja át az irányítást, garantált a csodálatos élmény.

2.Stimuláló gél

High on Love Stimulating O gel stimuláló gél speciálisan nők számára készült. Növeli a szexuális étvágyat, fokozza a nemi szervek vérkeringését, és kellemesen intenzív orgazmust garantál. Tehát ne féljen használni az előjáték során – és aztán csak hagyja, hogy a végtelen gyönyör hullámai magukkal ragadják.

3.Luxus parfüm

Még ha nem is tűnik annak, egy parfüm mint ajándék nagyon intim és személyes dolog, hiszen nem könnyű olyan illatot választani, amelyet partnere megszeret. De az érzés, amikor ez sikerül... Próbálja ki például a Lancôme La Vie Est Belle parfümöt. A gyümölcsös-virágos illat minden romantikus léleknek örömet okoz.

Minden nőt boldoggá tesz Valentin-napra

4.Hajolaj

A Valentin-nap a partnere iránti szeretet mellett az önmaga iránti szeretetre is kiváló alkalom. És önmaga szeretetének kifejezéséhez például egy hajolajos rituálé is ideális lehet. Táplálja, fényessé és selymessé teszi a hajat, és az Aveda Nutriplenish™ Multi-Use Hair Oil hajolajnak ráadásul az illata is csodás.

5.Masszázsgyertya

Egy klasszikus illatgyertya képes romantikus hangulatot teremteni, de próbálkozott már erotikus masszázsgyertyával? Érzéki és intim környezetet biztosíthat vele. A Flagranti Massage Candle Sandal Wood szantálfa illatú és feromonokat tartalmaz, amelyek felébresztik az erotikus vonzalmat. 

6.Kozmetikai táska

Akár saját magának kedveskedik, akár úgy dönt, hogy Valentin-napi ajándékként adja tippjeinket valaki másnak, a Notino Pastel Collection Make-up case kozmetikai táska jól fog jönni.