Beauty must-haves: álljon készen az új szezonra!

2021. október 13.Notino
Lassan elrejthetjük a nyári kozmetikumokat a szekrénybe, és elkezdhetünk arra összpontosítani, hogy mire is lesz szüksége arcbőrünknek és testünknek a hidegebb hónapokban. Az évszakváltás legalább a kozmetikai táska tartalmának részleges cseréjét kell, hogy jelentse számunkra.

A nyár és a napocska már bizonyosan nem kényeztet túlzottan bennünket, ezért eljött az alapos őszi regeneráció, az  új kozmetikumok és az Ön őszi „testreszabott" illata kiválasztásának az ideje! Mely termékekbe szerettünk bele mi az idén?

Újdonságok az Ön arcbőre számára

Amennyiben hozzászokott nyáron a könnyed állagú és napvédő faktort tartalmazó kozmetikumokhoz, akkor bátran cserélje le azokat sűrűbb termékekkel, amelyek még jobban táplálják és regenerálják az arcbőrt. Csak ne feledje, hogy az SPF tartalmú krémet ajánlatos egész évben használnia! A napsugarak a bőrre habár nem hatnak olyan intenzíven, mint nyáron, de ugyanakkor csodával határos módon nem is tűnnek el. Ezért elegendő lesz egy alacsonyabb SPF tartalmú krém, de ez a 3 betű kísérje el Önt minden szezonban. 

Még akkor is, ha lecseréli szépségápoló kellékeit, a gondozás egyes lépéseit nem kell annyira megváltoztatnia. Válasszon az arcbőre típusának megfelelő minőségi krémet és szérumot, és ne hagyja ki a szemkrémet se, amely felébreszti a szem környékét, és azt a lehető legtovább fiatalon tartja. Például a  Lancôme Génifique Eye szemkrém probiotikum- és prebiotikum-komplexszel tökéletesen elvégzi ezt a feladatot – világosítja a tekintetét, és ha rendszeresen alkalmazza, akkor késlelteti a ráncokkal való ismerkedést is. 

Ha nemcsak a szemkörnyéket, hanem az egész arcot szeretné felébreszteni, próbálja ki a KORIKA SuperFruits fátyolmaszkot! Különösen azoknak ajánljuk, ha figyeli az újdonságokat az öregedésgátló hatású kozmetikumok világában. 

A szépség rituáljába egy további terméket is bele kellene foglalnia, ez pedig a Notino Spa termékcsalád arcmasszázsgépe. A két forgó henger gyönyörűen követi arcának körvonalait, és a rendszeres masszázsnak köszönhetően növelheti az arcbőr rugalmasságát, csökkentheti a legfinomabb ráncokat és késleltetheti az újak megjelenését. 

TIPP: Szokta fürdés után azonnal ápolni az arcbőrét? Ha igen, akkor biztosan értékelni fogja ezt a ügyes begombolható  Notino Spa hajtörölközőt. Kiváló nedvszívó képességgel és praktikus gombbal rendelkezik, melynek köszönhetően nem fog lecsúszni a nedves hajról, mint a klasszikus törülköző, így nyugodtan elvégezheti arcbőrének ápolását. 

2021. évi új parfümök 

Az évszakváltozás további kiváló „ürügy" egy  új illat beszerzésére! Melyek az idei parfüm újdonságok? 

Ha szereti a nyarat, és nehezen búcsúzik el tőle, akkor legalább a Gucci Flora Gorgeous Gardenia parfüm formájában maradhat Önnel. A gyümölcsös és virágos árnyalatok ezen csodálatos kombinációja ráadásul egy gyönyörű üvegbe van csomagolva – nem lepődnénk meg, ha csak ezért szeretnék ezt az illatot! 

Intenzívebb illattal, amelybe ősszel beburkolózhatunk, érkezett az Armani márka is. A legújabb parfümök között megtalálhatjuk a My Way Intense - szantálfa alapú virágos illatot is. Ezzel a parfümmel mindig szexinek és elegánsnak fogja magát érezni.

Milyen parfüm újdonságok egészítik még ki a 2021-es kínálatot? Például az M. Micallef Verseau luxus unisex illata, ahol keverednek a citrusfélék szerecsendióval, ibolyával, kasmírfával vagy bőrrel. Ez a parfüm valóban egyedi, de garantáltan aláhúzza az Ön karizmáját, akár férfi, akár pedig nő. 

De van egy tippünk a férfiaknak szóló őszi parfümre is, és ez nem lehet más, mint a Burberry Hero. Adam Driver színész látványa, aki ing nélkül fut a tengerparton, valószínűleg sokunk világát megmozgatta, de garantáljuk, hogy maga az illat is megnyeri Önt! Ugyanis fás, de egyúttal friss és minden férfinak szükséges adag önbizalmat ad. 

 

VÉGEZETÜL MÉG EGY TIPP: Bárhogy is nézzen ki az őszi szépségrituálé, azt a lakás illatosításával, például a Souletto Primera Reed Diffuser aroma diffúzorral is kellemesebbé teheti. Az egész szobát elárasztja a kókusz, a méz és a vanília keveréke, és megteremti otthonában az indián nyár legnyugodtabb hangulatát.

Ajánlott termékek

Olvasson tovább