Ugrás a fő tartalomhoz
Ajándékok a szerelmeseknek: Lepjük meg saját magunkat is!
2023. 01. 27.Jana Uhlir
4 perces olvasás
Úgy teszünk, mintha nem szeretnénk Valentin-napi ajándékot, hogy aztán csalódottak legyünk, ha tényleg nem kaptunk semmit?! Az idén ez nem fordulhat elő, akár ünnepel február 14-én, akár nem. Ugyanis most Valentin-napi ajándékötleteket hoztunk Önöknek, amelyeket nyugodtan saját magának is megvásárolhat, csak mert megérdemli.

Csokoládé, flancos vacsora, egy csokor rózsa, béke és nyugalom, vagy éppenséggel nem akarja ünnepelni a szerelmesek ünnepét – a legtöbb nő ezt válaszolja, amikor valaki megkérdezi tőle, mit szeretne Valentin-napra. Ha a férfiakat kérdezzük, szintén változóak a válaszok – a saját készítésű ajándéktól kezdve, az ágyban töltött pizzás estén, a szabadtéri tevékenységeken át a masszázsig, valamint a nő által az elejétől a végéig megtervezett randevúig.

Bármelyik lehetőséget is választja a szerelem napjának vagy estjének eltöltésére, az biztos, hogy valami szép kis apróságnak mindenki örülni fog. Még akkor is, ha úgy viselkedik, mintha ő lenne a legvagányabb, aki nem a naptár szerint ünnepli a szerelmes érzéseit. Akkor mit válasszunk tehát Valentin-napi ajándékként. Nyugodtan saját magunknak is?

Illatos parfümök és romantikus hangulat

Egy parfüm mindig örömet szerez a nőknek. Egyszerűen imádjuk az illatokat! Főleg, ha jár hozzá egy olyan ajándékcsomag is, amely testápolót, tusfürdőt vagy kistáskát is tartalmaz, akkor biztosan nincs okunk panaszkodni! Az illatokhoz pedig aromadiffúzorok vagy gyertyák is hozzátartoznak. Nem csak azért, mert jó illatuk van és romantikus légkört teremtenek, de a helyiséget is szépen díszítik. Kezdődhet is az érzéki este... A klasszikus multifunkcionális olajok tökéletesen kényeztetik a bőrt, a hajat és az arcot, a merészebbek pedig egy erotikus játékszerhez is nyúlhatnak, amely teljesen más testrészeket kényeztet.

A legjobb Valentin-napi ajándék nőknek

Szerezzen örömet álmai férfijának

Álmai férfija már így is jó illatú, tudjuk, hiszen ezért választotta éppen Őt. De egy új férfiparfümmel sosem hibázhat: választhat kedvenc klasszikusai közül, vagy kipróbálhat valamilyen újdonságot is, amely még jobban kiemeli párja férfiasságát és érzékiségét.

Mit vegyen Valentin-napra, ha szerelme már jól el van látva illatokkal? Örülni fog egy testmasszírozónak (amit nyugodtan kölcsön is kérhet), egy szakáll- vagy testápoló ajándékcsomagnak, egy szexi olajnak, amivel megfűszerezheti a Valentin-napi estét... Még akkor is, ha Ön a kedvese legnagyobb boldogsága, lepje meg egy Valentin-napi ajándékkal férfiak számára, egy újabb csodálatos szerelmi vallomásként.

A legjobb Valentin-napi ajándék férfiaknak

A szerelem és szépség ünnepe

Szeretné stílusosan megünnepelni a szerelem ünnepét, vagy éppen szingli és izgatottan egy randira készül? Akárhogy is, értékelni fogja a fényűző szempillaspirált, amely az égig emeli a szempilláit, és a klasszikus piros rúzst, amelyet a legvadabb csókok sem fognak elmaszatolni. Tegyen hozzá egy szemkörnyékápoló ajándékszettet, és tegye fiatalosan ragyogóvá tekintetét a Valentin-napi borozgatáshoz. Arcát pedig élénkítse az ikonikus highlighterrel , miközben haja selymesen csillogó egy sampont, hajpakolást és olajat tartalmazó tökéletes szettnek köszönhetően. És kezdődhet az ünneplés: az egészségére és a szerelemre!

Kiemeli szépségét

Reméljük, hogy adtunk néhány jó ajándékötletet a szerelmesek ünnepére és ne feledje, hogy az év maradék 364 napján is élvezheti a szeretet ünneplését. 

Olvasson tovább