Ugrás a fő tartalomhoz

Tutoriál: Szexi hullámok Valentin-napra? Kizárólag gőzölős hajvasalóval!

2024. 02. 06.

Iva Davies

2 perces olvasás

Legalább Valentin-napra szexi hullámokra vágyik, ám a rendkívül erős szálú haja egyértelműen más véleményen van? Akkor még nem próbálta ki a gőzölős hajvasalót. Az ugyanis még az olyan szögegyenes, illetve nagyon vékony szálú hajat is, amelyben semmilyen hullám nem képes megmaradni, csodálatosan hullámossá formázza.

L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 gőzölős hajvasaló hidratálja a hajat, így azt nem károsítja a göndörítés vagy hajvasalás során. Ugyanakkor nem csak a vasalólapokat, de a hajvasaló külső oldalán levő felületet is felmelegíti, ezáltal a haj igazán jól átmelegszik, így a hullámok remekül tartanak. Hogyan kell használni?

Így készítsünk szexi hullámokat:

  1. Öntsön vizet a L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 gőzölős hajvasalóba, majd kapcsolja be.
  2. Permetezzen a száraz hajra Kérastase Nutritive Soin hidratáló spray-t. Nem csupán szükséges mértékben hidratál, de 230 °C-ig hővédelmet is biztosít.
  3. Válassza szét tincsekre a hajat, majd kezdje el hullámosítani a L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 gőzölős hajvasalóval. Az arcnál mindig az arctól kifelé tekerje, majd váltakozva haladjon tovább.
  4. Miután az egész haj hullámosításával végzett, permetezzen rá Shu Uemura Styling kumo hold hajlakkot, és fésülje át az ujjaival.
  5. A hullámok fixálásához és véglegesítéséhez nyomjon a tenyerébe egy kis Shu Uemura Styling umou hold hajformázó krémet, dolgozza el és nyomkodja be a hajba.
  6. A haj kellemetlen kreppesedésének elkerülése érdekében vigyen fel a hajvégekre és a hajhossz közepére Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose hidratáló regeneráló olajat.

A Valentin-napi szexi hullámokhoz szüksége lesz

A hajvasalóval készített hullámok friss és modern hatást keltenek. A videónkban pedig megtalálja a részletes útmutatót is, hogy hogyan készíthető el. Nem csak Valentin-napra!