Halloweeni buli a körmökön is

2021. október 26.Notino
Van, aki szereti, van, aki utálja, és van, akit egyszerűen hidegen hagy. Megértem, hogy nem mindenkit ragad magával ez az ünnep, de azért egyre jobban belopózik a világunkba, akár a közösségi hálókra, akár a rengeteg októberi halloweeni partira gondolunk.

És ha Ön is megkedvelte ezt a hátborzongató ünnepet, biztosan rájött már, hogy unalmas jelmezzel nem arathat babérokat. Ezért van néhány őrült, de nagyon egyszerűen elkészíthető manikűrtippünk Halloweenre! 

Halloween tök 

Egyszerűen must have, és a hab a tortán, hogy a narancssárga az őszi szezon slágere. Hogyan kerülnek rá a rémisztő tökök a körmünkre? Nagyon egyszerűen.

Első lépés

Válasszon egy szép narancssárga árnyalatot, én az Essie Tangerine Tease lakkot ajánlom! Vigye fel a teljes körömre, és hagyja megszáradni. Lehetőleg egy második réteget is vigyen fel, hogy a szín szép erős legyen.

Második lépés

Amint megszáradt a lakk, bele is vághatunk az arc rajzolásába. A Licorine árnyalatú Essie Nails lakkal fessen szemet és szájat mindegyik körömre. Hogyan? Teljesen mindegy, ne szabjon határt a fantáziájának! Én talán egy képről nézném a formát, de az egész az Ön döntése!

Harmadik lépés

TIPP: Az arc megfestése elég pepecselős munka, és biztosan jól jön hozzá egy mintázó ecset.

Véres körmök 

Jól jöhetnek, ha például nővérkejelmezt tervez viselni! Ehhez is elég két lakk, és pikk-pakk elkészül vele. 

Első lépés

Először megint az alapot készítjük el, most Blanc árnyalatú, fehér Essie Nails lakkal. A fehér lakk esetében kimondottan ajánlom a második réteget – jobb, mint egy réteg, ami még csíkosra is száradhat.

Második lépés

Ha megszáradt a lakk, jöhet a „vér”, azaz a NOBEA Day-to-Day Ladybug Red árnyalata. Ragadjon fogpiszkálót vagy mintázó ecsetet, és lassan rajzoljon elfolyó vércseppekre hasonlító íveket.

TIPP: A saját tapasztalataim és egy jó nagy fail után azt tanácsolom, hogy semmiképp se próbálják vörös lakkal leönteni a körmeiket, hogy magától folyjon el. A körömlakkok állaga nem megfelelő ehhez, és csak egy hatalmas vörös folt marad majd a körmön. 

Pókhálók 

A fekete-fehér szinte mindenhez passzol, ezért csak egy kis halloweeni upgrade-re lesz szükség. 

Első lépés

Először fesse ki a körmét Licorine árnyalatú, fekete Essie Nails lakkal – egyszerűen csak a szokásos módon.

Második lépés

Ezután megint jöhetnek a mintázó eszközök és a Blanc árnyalatú, fehér Essie Nails lakk. A köröm végétől kiindulva húzzon két-három vékony, egyenes vonalat körülbelül a köröm feléig. Ezután kösse össze őket vékony, szabályos ívekkel. És kész is!

TIP: This type of decoration looks good on nails shaped to the tip. If you have straight nails, try placing the cobweb elsewhere, such as next to the nail bed. 

Creepy face 

És a legvégére hagytam a legkönnyebbet. Ez a creepy face mindenhez jól illik, de még jobb, ha hasonló hatást keltünk a sminkünkkel is. 

Ragadjon ismét fekete lakkot, és vigye fel a köröm teljes felületére. A matt hatásért a következő rétegben Pierre René Nails Hybrid mattító lakkot is felvihet. Ezt követően alakítsa ki az arcot egy fehér lakkal! Csak rajzoljon két nagy kört a körömágynál mint a szemeket. Aztán egy szabálytalan, vékony vonalat a köröm egyik oldalától a másikig – meg is van a száj. Végül a vonalat húzza át kisebb vonalakkal, amik a fogakat helyettesítik. A szem és a száj közé nyugodtan rajzolhat még két pici pontot is az orr helyére. 

VÉGEZETÜL MÉG EGY TIPP: Bármelyik halloweeni köröm mellett dönt, próbálja ki a NOBEA Nail care készletet, hogy a lakk a lehető legtovább tartson! Káprázatosan csillogóvá teszi a körmöket. Pont úgy néz majd ki, mint egy frissen elkészült géllakk a szalonból. 

Olvasson tovább