Ugrás a fő tartalomhoz

A 2022-es nyár beauty trendje? Grafikus szemhéjtus!

2022. június 9.Notino
Szereti a kihívásokat? Na jó, kezdjük is el. Mindig, amikor kisüt a nap, egyszer csak sokkal nagyobb kedvem támad kísérletezni. És nem csak a ruhákkal, hanem a sminkkel is. Talán azért, mert hirtelen olyan sok szín vesz körbe? Lehet... akkor most vigyük fel őket a szemünkre is! Mégpedig grafikus szemhéjtussal. Van aki szereti, van aki utálja, de én biztos, hogy az első csoportba tartozom. Ha megmutatom, hogyan kell használni, Ön is bizonyára megszereti őket. Higgye el nekem.

Metál fényű grafikus vonalak 

A klasszikus szemhéjtust már bizonyára sokan használtuk valamikor. Most egy kicsit másfelé húzzuk meg azt a vonalat, kicseréljük a fekete színt egy ragyogóbbra és kipróbálunk egy teljesen új trendi sminket.

A grafikus szemhéjtus lényege a precíz vonás, sajnos minden apró kis hiba meglátszik rajta. De ne aggódjon! Mindent be lehet gyakorolni. 

Kezdje a NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner folyékony szemhéjtus Gun Metal színével és húzzon vele egy klasszikus vonalat. Kezdje a belső szemzugban és haladjon a külső felé. Javaslom, hogy a vonal ne legyen túl vastag. Miért? Mindjárt elárulom

Termékek

Ugyanis a második számú vonal kerül sorra. Ismét helyezze az ecsetet a szemhéjra. Ezúttal ne a szemzughoz, hanem a mozgó szemhéj és a szemöldök közé. Kövesse a vonallal a szem formáját és sarkokat kösse össze az alsó vonalakéval. És máris kész az új trendi smink!   

TIPP: Ez a hangsúlyos sminket elég egy fényes felületű UXI BEAUTY Plumping lipgloss nude árnyalatú ajakfénnyel kiegészíteni. 

Színes szemhéjtusok 

Szerintem 2022-ben trendi smink bármilyen rózsaszín és piros kombináció is. Szóval igen, ezekkel a színekkel is lehet szuper grafikus vonalat húzni. 

Először fogja a Shiseido Kajal InkArtist fehér szemceruzát, amellyel elkészíti az alapot. A színek jobban látszódnak majd a fehér alapon. 

Helyezze ismét a ceruzát a mozgó szemhéj és a szemöldök közé, alakítsa ki az ívelt vonalat úgy, hogy a vége felfelé irányuljon. Az ívet kösse össze a belső szemzuggal. 

Ezután elég egy ugyanilyen ívet kialakítani, csak egy kicsit lejjebb (vagy feljebb, attól függ hol kezdte). 

Ha elkészült a két fehér vonal, akkor színezhetünk! Szép hangsúlyos színeket biztosít a Makeup Revolution Graphic Liners sminkpaletta, amelyben egy kis ecset is található. 

Az egyik fehér vonalat emelje ki rózsaszínnel, a másikat pirossal és ... kész! Mit szól az eredményhez? 

TIPP: Ezt a sminket kombinálja a Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump ajakfénnyel, amely dússá teszi az ajkakat.

Világos grafikus vonalak

A fehér vonalak már elég régóta a beauty trendek közé tartoznak, de csak azért, mert tényleg fantasztikusan mutatnak. Ezúttal válassza a NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner ezüstös színű folyékony szemfestéket – a Silver Metal árnyalatát. 

Termékek

A vonalat ismét vezesse klasszikus módon a belső szemzugtól a külsőig. Koncentráljon arra, hogy valóban vékony és a teljes hosszán egyenletes vonalat húzzon, ne legyen helyenként vékonyabb vagy vastagabb. Így szebb lesz az eredmény.

A másik vonalat vezesse szintén a belső szemzugtól, de közvetlenül a mozgó szemhéj határán. Képzelje el, mintha az egész mozgó szemhéjat akarná bekeretezni. Ezt követően elég egy kis szempillaspirál és készen áll. 

TIPP: Ne féljen egy kicsit hangsúlyosabb rúzst használni a világos vonalakhoz, mint például NOBEA Day-to-Day Scarlet Red színárnyalata. 

Ön mit gondol a grafikus vonalakról? Ön is szeretné kipróbálni ezt a trendi sminket? 

Olvasson tovább