Ugrás a fő tartalomhoz
Univerzális és gyors smink randevúzáshoz
Nincs romantikusabb egy Bálint-napi randevúnál. Van asztalfoglalása egy étteremben? Kiválasztotta a ruháját? Már tudja, hogy kivel fogja tölteni a Valentin napot? Akkor már csak egy dolog van hátra, a tökéletes smink., Ha nem tud az idővel lépést tartani, ez a megjelenés Önt akkor is megmenti. Alkalmas romantikus vacsorához és aktívabb randevúhoz is.

Az arcbőr előkészítése

Vigyen fel egy smink alapot spray formájában az arcra. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb lehetőség! Hagyja néhány másodpercig felszívódni az alapozót, majd folytassa a következő lépéssel.

Az arcbőr

Vigyen fel árnyalatnyi színezett krémet vagy sminket, ha nagyobb fedésre vágyik. Vigyen fel korrektort minden olyan területre, amelyet világosítani kell, vagy ahol el kell fedni a hiányosságokat. Dolgozzon bele mindent megfelelően az arcbőrbe. Vigyen fel bronzosítót azokra a területekre összpontosítva, amelyeket a nap természetesen ér, például az arccsontokra, a homlokra, az orrára és az állkapocs vonalára. Egy kis krémes arcpirosító színt kölcsönöz az arcbőrének. Végül világosítsa az arcbőrét highlighterrel.

A szemfesték

Az álmodozó napnyugta-rózsaszín ragyogás eléréséhez vigye fel a Nature Enhanced Cream Blush arcpirosítót a szemhéjakra. A gyorsaság néha kulcsfontosságú, és egy termék több helyen történő használata minden bizonnyal néhány plusz másodpercet biztosít.

A szemvonalak

Használjon szemceruzát a drámai macskaszemekhez. Az azonnali kiemeléshez húzzon egy vonalat a felső szempillavonal mentén, és fejezze be a szemöldök vége felé történő kiterjesztésével.

A drámai szempillák

A szemsminket a 10 másodperces High Impact Lift & Curl szempillaspirál felvitelével fejezze be. Az innovatív szempilla-emelő kefe ultra fekete formulával tölti fel szempilláit. Meghosszabbítja, meghatározza és felemeli azokat.

Az ajkak

Az utolsó lépésben vigye fel a szájfényt. Amennyiben szeretné még egy kicsit kiemelni az ajkait, akkor a szájfény felvitele előtt ütögessen bele ajkaiba egy kis mennyiségű arcpirosítót. Ezzel az egész megjelenést összefogja, ellenállhatatlanul egészséges színt ad ajkainak, amelyek a szájfénynek köszönhetően lágyak és hidratáltak lesznek.