Ugrás a fő tartalomhoz

Clean girl stílus

Megérkezett az új, gyorsan terjedő TikTok-trend! Varázsolja elő a csodálatos Smashbox termékekkel. Bemutatjuk a clean girl stílust. Üde és ragyogó bőr, egy kis rózsás arcpirosító az orcákon és fényes ajkak. Minimalista, letisztult külső, amely tökéletes minden romantikus léleknek.

1. lépés Arc

A clean girl smink elsősorban a belülről ragyogó bőrről szól. Indítsa sminkjét a Photo Finish primereink egyikével. Ha tökéletesen sima, ugyanakkor védett bőrt szeretne, ez a primer a megfelelő választás. Lélegző, selymes védőréteget képez, és tökéletes alapot biztosít a sminkeléshez. Kisimítja a bőrt, miközben megerősíti azt a káros külső hatások, például a környezetszennyezés és a kék fény okozta károsodások ellen. Vigyen fel a termékből egy kis mennyiséget a tiszta bőrre, majd oszlassa el. Érje el a tökéletes arcbőrt a 25-ös fényvédő faktorú Halo TM univerzális színezett hidratáló krémalapozóval, amely könnyű, természetes hatású fedést biztosít, és akár 24 órán át hidratálja a bőrt. Minden clean girl, aki friss, ragyogó arcbőrre vágyik, imádni fogja ezt a színezett hidratálót, mert 81%-ban ápoló összetevőket tartalmaz, amelyek tökéletesen gondoskodnak a bőrről. Jól rázza fel, ujjaival paskolja be a bőrébe, és alaposan oszlassa el. Hangsúlyozza arcvonásait a Cali Contour Palette többfunkciós sminkpalettával, amely highlightert, bronzosítót és arcpirosítót tartalmaz, így mélységet és ragyogást kölcsönöz arcának. A rózsás arcokról egy csepp Smashbox Halo Cream Color Tint tonizáló krém gondoskodik.

2. lépés Szem

A szem minimalista és egyszínű lesz. A Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector gondoskodik a szem alatti területről. Ez a teljes fedőképességű színezett korrektor a fény segítségével tökéletesen világosítja a szem alatti sötét karikákat.  Vigye fel az ujjával a Smashbox Always On Cream Shadow Rose szemfestéket a szemhéjára. Ezt a vegán, állatokon nem tesztelt krémes szemhéjfestéket primerrel gazdagították, így gyönyörűen eloszlatható. Gazdag színt garantál minden erőfeszítés nélkül, és természetesen matt végeredményt nyújt. Befejezésként vigyen fel néhány réteget a Superfan szempillaspirállal, amely anélkül hosszabbítja meg a szempilláit, hogy elnehezítené vagy csomósítaná azokat, ráadásul teljes 12 órán keresztül kitart.

3. lépés Ajkak

A sminket a tökéletes, dús ajkak koronázzák meg. Első lépésként vigye fel a Smashbox Halo Cream Color Tint színezőt, majd az ujjával oszlassa el és lágyítsa a színt. Végül tegyen az ajkára egy csepp Smashbox Gloss Angeles Extra Shine ajakfényt.