Ugrás a fő tartalomhoz

Festival look – Fedezze fel pasztellzöld árnyalatokban az üde megjelenést

A könnyű alapozó és a nude ajkak kihangsúlyozzák a tekintetét, így senkinek nem kerülheti majd el a figyelmét.Szeretné felhívni magára figyelmet a nyári fesztiválokon? A ragyogó színű, telt szemhéjfestékekkel tökéletes lesz a megjelenése.

Arc

A H2O Hydrate Primer ideálisan felkészíti az arcbőrét az alapozó eldolgozására. A primer után a remekül mattító, és közepes, szinte már teljes fedést adó IRL Filter Longwear Foundation alapozót használja. Ez ráadásul niacinamiddal gazdagított, és akár 16 órát is garantáltan kibír. Végezetül vigyen fel rá Super Matte Pressed púdert, amely könnyedén fixálja az alapozót és mattá teszi az arcbőrt.

Szem

A tökéletes nyári smink készítéséhez az Aminal Magic sminkpalettából vigye fel a szemhéjára zöld árnyalatokat. Ezután a Water Activated Liner’s használata következik. Rajzoljon ecsettel vonalat a belső szemzugtól, a szemhéjon keresztül a külső szemzug irányába a szemöldök alatt haladva egészen addig, amíg vissza nem ér a belső szemzughoz. A Slick Flick szemhéjtussal rajzoljon bele hullámokat. Végezetül használja a szempillaspirált.

Ajkak

A nude ajkak remekül hangsúlyozzák majd a szemsminket. Először rajzolja körbe az ajkait Sugar színárnyalatú Super Fill kontúrceruzával. Végül vigye fel a Piece of Cake árnyalatú matt rúzst, amely nem ragad, és nem szárítja ki az ajkakat.