Ugrás a fő tartalomhoz

Értékelés: 7 bűnös erotikus játékot próbáltunk ki párok számára. Melyek dobtak fel minket?

2023. 01. 20.Jana Potuznik
7 perces olvasás
Ha már kifogy a fantáziája, és nem tudja, mivel váltson ki közös örömérzést, szüksége van valakire, aki bemutat Önnek valami újat, és részletesen leírja, hogy az adott újdonság miképpen fogja szórakoztatni. Még akkor is, ha már van néhány doboz erotikus segédeszköze. Mindkét esetre gondoltunk, és hét erotikus segédeszközt teszteltünk le párok számára. Mindehhez már csak jó szórakozást kívánunk!

Fun Factory Limba Flex M   

Martin (36 éves)

Fun Factory Limba Flex M dildó kinézete nem feltűnő, de képes valami különlegesre : formálható hegye van. Ami két okból is nagyszerű. Igény szerint meghajlítva a partnernője úgy érezheti belülről, mintha sokkal nagyobb lenne. Némi gyakorlattal pedig könnyen formázhatja pontosan úgy, hogy megtalálja a G-pontját.

A totálisan aszexuális színe ellenére (amit nemigen értek), selymes a felülete, használható fürdőben, zuhanyozáskor, bárhol. És ha megunja a vele való vaginális játékot, ez a dildó – természetesen szigorú higiéniai feltételek mellett – nagyszerű lesz az anális szex kezdeti tapasztalatainak megszerzéséhez. A hegye igazán könnyű behatolást tesz lehetővé. 

Azzal, hogy vékony, nem kell arra gondolni hogy "ha fájni fog". Ráadásul, ahogy az alakítható vibrátorhegy a női G-pont megtalálására szolgál, éppoly zseniális a mi férfi "G-pontunk", azaz a prosztata megtalálására. Ezért bátran megoszthatja ezt a játékszert, vagy mindenkinek legyen egy sajátja, és így mindketten találnak benne valamit. Igazából nem vártam tőle sokat, de meglepett! 

Fun Factory Duke Prostate 

Ivett (40 éves)

Ez az értékelés némi rábeszélés eredménye. A férjem soha nem lelkesedett az ilyenféle játékokért, de az értékelés rákényszerítette az együttműködésre. És azt hiszem, ez kellemes meglepetés volt számára. De lássuk csak fokozatosan! 

Ha a Fun Factory Duke Prostate prosztata stimulátort helyesen helyezzük el, az első része a farkcsontra irányul, a vibrátor teste a prosztatát stimulálja, a "nyél" pedig a herezacskót célozza meg. A minőségét jónak találtuk, az anyaga sima, a rezgések nagyon kellemesek, a kerülete nem túlzó. Tapasztalataink alapján a "Duke"-ot anális kezdőnek nem ajánlanánk. Az ortodoxtól eltérő forma bevezetése bonyolultabb, egyszerűbb egy klasszikus anális dugóval kezdeni , akár rezgővel is

Satisfyer Partner Plus Remote 

Ivett (40 éves)

Van néha olyan érzése, hogy valami hiányzik a szexuális életéből? Igen? Kipróbálhatja a pároknak szánt Satisfyer Partner Plus Remote vibrátort. Nagyon kellemes az anyaga, könnyű a bevezetése, megsokszorozott az öröm ígérete, ha Önben van a partnere, és mindehhez adott a távirányító, mi mást lehetne még kívánni! De a páros vibrátor külső része nekem túl hosszú, ezért kicsit a csikló felett vibrál. Kicsit lejjebbre is mozgatható, de akkor kijön a belső rész… amely önmagában nagyon jól működik! 

A kikapcsoló gomb pontosan ott van, ahol a partnere megpróbálja elérni Önt, és előfordulhat, hogy véletlenül kikapcsolja a vibrátort. Összességében a vibrátor viszonylag kemény a közös használathoz, és az egész folyamat nem volt túl kellemes a partner számára. De amennyiben a külső rész egy kicsit rövidebb lenne, ideális segítőtárs lehetne a szólójátékhoz!

Erotikus segédeszközök pároknak

WE-VIBE Jive 

Éva (33 éves)

WE-VIBE Jive rezgő tojás anatómiailag kellemes, könnyen behelyezhető, irányítható, és számos módot és rezgést kínál a nagyon könnyűtől a lüktetőig. Mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely körülbelül a csiklónál jön ki. Szuper találmány egy olyan alkalmazás, amelyet letölthet, és például a szabadban, moziban, sushi fogyasztás alatt vagy a szülőknél távolról gondoskodhat az Ön és a partnere közötti totális szikrázásról. A rezgések nem hallhatóak, emiatt nem kell aggódni!

Végezetül a WE-VIBE Jive használatának van néhány "de" korlátja. Először is fel kell tölteni és telepíteni kell az alkalmazást, így nem való olyannak, aki mindebben járatlan. Azután, miközben igazán intenzív orgazmusokat él át, nagyon könnyen kinyomódik ezek során a "tojás". Szóval, ha valahol a szabadban használja, soha ne legyen bugyi nélkül!

A világ nyolcadik bűne: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Fogjon egy gyertyát, gyújtsa meg, hagyja felolvadni, majd folyékony tartalmát használja masszázsolajként!  Szuper szexi illat, amelyet a hő által aktivált feromon tartalom is erősít. Tökéletes egy kölcsönös erotikus masszázshoz! És ha még ez sem lenne elég, próbáljon ki valamilyen afrodiziákumot. Vagy erotikus bilincseket?

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Ivett (40 éves)

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring, feszes vibrációs péniszgyűrű, amely a heréken is áthúzható, amennyiben nem túlzottan kifejlett a partner. De a gyűrű szórakoztató, még akkor is, ha csak "ül" a pénisz gyökerénél. A gyűrű elég feszes ahhoz, hogy elegendő szórakozást nyújtson, de elég rugalmas ahhoz, hogy vészhelyzetben sérülés nélkül lehúzható legyen. 

A habot a tortán a különféle rezgésmódok jelentik, amelyek partnernek és partnernőnek egyaránt tetszeni fognak. Összesen tíz van ezekből! A be-/kikapcsoló gombot valójában nehezebb megtalálni, de bekapcsoláskor halványan világít. Szóval próbálják ki!

Lelo Lyla 2 

Anikó (42)

Lelo Lyla 2 rezgő tojás tökéletesen illeszkedik a kézbe, könnyű a behelyezése... Ha fekszik, a rezgéseket inkább annak köszönhetően érzékeli, ahogyan azok a gerinc mentén hatnak, és az egyes módozatok közötti különbségeket nem egészen könnyű felismerni. És Ön nem akarja találgatni, minek is kell valójában belül történnie. 

Szóval keljen fel szépen és sétáljon egy kicsit. Belül a tojással. Vagy üljön le. És hagyja, hogy a partnere vagy a partnernője játsszon vele. Ugyanazokat a rezgéseket fogja érezi a távirányítón, mint Ön belülről, így pontosan fogja tudni, mit okoz Önnek. Ez már egy olyan játék, amely magában foglalja a szikrázást!

Mindenesetre az is tény, hogy a Lelo Lyla 2-vel az orgazmushoz vezető legbiztosabb út azon a pillanaton át vezet, amikor ráhelyezi a vibráló tojást a csiklójára, habár az nem egészen erre készült. Működhet "csak úgy is", a gésagolyók helyett, mint a medencefenék erősítésének segédeszköze. Nagyon jó, hogy a készülék azonnal feltöltve érkezik, így nincs semmiféle késleltetett öröm! 

Próbálja ki ezeket az erotikus játékokat

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Anikó (42)

11 pont a 10-ből! Ha ezek a véleményeknek lenne nyertese, akkor most éppen ezt nézi – a WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set erotikus készletet. Bírjon ki 90 percet a fehér patronok első feltöltésével, majd jó szórakozást kívánunk. Ha a patront a rózsaszín dildóba helyezi, egy remek hüvelyvibrátor áll rendelkezésére, melynek lapos hegyével váltakozva stimulálhatja a csiklót is. Nyugodtan adja a párja kezébe, hagyja, hogy tetszés szerint változtasson az egyes módozatokon, és teljesen adja át magát ezen élményeknek!

Valamennyi közül az "udvarlás" üzemmód a legértékesebb. Érzi a rezgéseket, eléggé intenzíven. Olyannyira, hogy a partner keze valószínűleg bizseregni fog, de kibírja, és tetszés szerint szórakozhat a patron gombjának enyhe megnyomásával az üzemmódváltással! Ha pedig sor kerül rá, a rózsaszín dildó bent maradhat (nem szokott kicsúszni), a patron magától kikalandozik, és az egész testen kellemesen vibráló stimulátorként hat. 

Ön is megoszthatja az élményt. A fekete dildó az anális szexhez való – és már csak attól függ, hogy azt melyikőjük szereti (vagy részesíti előnyben), és hogy rezgés nélkül vagy rezgéssel használják-e. Igazán kellemes lesz Önöknek. Hosszasan. És intenzíven!

Választott hát kedvencet a legjobb pároknak szánt erotikus játékok közül? Ha igen, Ön is készíthet egy kis privát felmérést otthonában, mint ahogyan mi is megtettük!

Olvasson tovább