Skip to main content

A legjobb parfümök 2021-ben

2021. december 20.Notino
Mindenki, kivétel nélkül, szereti az illatokat, ezért egy jól megválasztott parfümmel könnyen örömet szerezhet partnerének, testvérének, szüleinek és barátainak is.

De mivel ma már tengernyi parfüm közül választhatnak, úgy gondoltam, hogy kiválasztom Önöknek az idei év legjobb újdonságait. Hogy még könnyebbé tegyem a választást, külön választottam a legjobb női és a legjobb férfi parfümöket (igen, gondoltam közben a nemek közötti egyenlőségre isJ). És mivel valóban ki is próbáltam mindegyik illatot és jól ismerem őket, leírtam röviden a jellemzőiket is, hogy tudják azt is, kihez illenek legjobban, és kinek szerezzenek velük örömet. Íme az ötleteim:

A legjobb női parfümök:

 

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal. 

Ez a legjobb női illat az édesanyáknak vagy szíve szeretett hölgyének, mivel örömteli aurával veszi őket körbe, és pozitív energiát nyújt nekik! Nőies, üde, ragyogó és elegáns. Viselőjét elbűvölik a jázmin, a narancsvirág, a mandarinolaj, az írisz és a vanília tónusai. 

 

Mugler Allien Goddess 

Ezt az érzéki keleties-virágos illatot a melengető madagaszkári vaníliával, az indiai jázminnal és a kaszmeránnal ajándékozza egy csábító hölgynek, aki szereti a titokzatosságot. Említésre méltó a nap színében tündöklő szép üvegcse is. Ráadásul az illat újratölthető.

 

Yves Saint Laurent Libre 

Ez a könnyed virágos illat a fiatal, energikus és gondtalan fiatal lányokhoz illik legjobban, szóval ajándékozza a kedvesének, a lányának vagy a legjobb barátnőjének. A levendula, a jázmin, a mandarin és a fehér tea finom kompozíciójába az érzéki ámbra és a pézsma visznek egyensúlyt, ennek köszönhetően a parfüm szexi, egyúttal gyengéd is.

 

Narciso Rodriguez For Her Musk Noir

Ez az intenzív virágos-keleties illat minden nő figyelmét felkelti, aki szereti a szokatlan illatokat, és nem akar beleolvadni a tömegbe. Nagyszerű nappali viselet, de esti alkalmakra is kiváló. Ugyanis a szilva, a rózsa és a velúr jegyei jól kiegészítik az érzéki melengető pézsmát. 

 

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambré 

Olyan, mint egy selymes kasmírpulóver, amely tökéletesen illik viselőjéhez, és diszkréten kiemeli személyiségét. Nyugodt szívvel ajándékozhatja édesanyjának, barátnőjének vagy nagymamájának is. Garantált, hogy ez a nőies és elbűvölő, a neroli, a pézsma, az ámbra, a cédrus és a kaszmerán jegyeivel átszőtt virágos-púderes illat a leghidegebb napokon is melengetni fogja viselője szívét. 

 

Issey Miyake A Dropp d’Issey

A legvirágosabb illat, amely minden romantikus lelket megörvendeztet. A damaszkuszi rózsa, a jázmin, az orgona és a narancsvirág, a vaníliával és a pézsmával együtt mámorító kompozíciót alkotnak, felragyogtatják viselőjének minden egyes napját, mint egy csokor friss virág. 

Termékek

A legjobb férfi parfümök:

 

Yves Saint Lauren Y Le Parfum 

Elmélyült illat, amely már első verziójának 2017-es megjelenése óta a legjobb férfi parfümök közé tartozik. Keleties-fás aromája van, és mindegy, hogy viselője mindennap tökéletesen szabott öltönyben jár az irodába, vagy bőrdzsekiben bőgeti a motorját, vagy szerető családapa. 

 

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme

Ezt az illatkompozíciót meg fogja szeretni átható energikusságáért; az olyan aktív férfiakhoz illik legjobban, akik szívesen állnak a figyelem középpontjában. Ilyen az Ön legjobb barátja, testvére is vagy éppenséggel Ön? Üvegcséje egy megkoronázott bokszoló ringre emlékeztet, és a zsálya, a karamell valamint a vetiver keleties fás tónusait rejti magában. Egyértelmű választás a győztesek számára!

 

Burberry Hero

Elegáns, időtlen, friss fás illat levendulával, fekete borssal, kardamommal és cédrusfával. A parfüm neve hőst jelent. Ígérem, hogy imádni fogja a férje, de az édesapja is. 

 

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme 

Ha ismer olyan férfit, aki legszívesebben egész évben a tengerparton nyaralna, akkor ezzel az illattal biztosan örömet szerez neki. Az üde, citrusos-fás illat a bergamott, a grépfrút, a vetiver, a pézsma és a pacsuli jegyeivel ugyanis a Földközi-tenger partjaira fogja emlékeztetni, és legalább lélekben ott fogja magát érezni, még akkor is, ha éppen egy irodai megbeszélésen vagy otthon a tévé előtt ül. 

 

Most, hogy megismerte a 2021-es év legjobb parfümjeit, kizárólag Ön dönt, hogy elajándékozza őket, vagy saját magának szerez velük örömet. Kívánjuk, hogy szerencsés keze legyen a legjobb parfümök kiválasztása során!

Olvasson tovább