Batiste Stylisthajpúder dús hatásért

Batiste Stylist hajpúder dús hatásért
Batiste Stylist hajpúder dús hatásért
5 g
1 730Ft

Kód: BTS1852 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 09.

Batiste Stylist termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Batiste Stylist hajpúder volument és tökéletes formát kölcsönöz a hajnak.

Tulajdonságok:

  • azonnal volument ad a hajnak
  • fixálja a frizurát és meghosszabbítja tartását
  • alkalmazása után a haj könnyebb és levegősebb lesz
  • a haj selymes és kellemes tapintású

Használata:
Szórjon egy kis mennyiségű port a tenyerébe, dörzsölje el a kezei között és törölje a száraz hajra. Vigye fel a hajtövekhez. Gyengéden masszírozza be, készítse el a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Hatás
Meghatározás és textúra, hajdúsító, A túlzott faggyútermelés szabályozása
Fejbőrtípus
zsíros fejbőr

Batiste a márkáról

A Batiste száraz samponok azonnali segítséget nyújtanak hajának! Gyorsan és nagyon egyszerűen életre keltik fáradt haját, dús hatást és üde illatot kölcsönözve. Két mosás között már nem kell zsíros vagy összetapadt frizurájával bajlódnia! A Batiste samponokkal bármikor és bárhol tisztává, üdévé és dússá varázsolhatja haját, anélkül, hogy vízre vagy hajszárítóra lenne szüksége! A Batiste száraz sampont elég csak a hajra permetezni, gyengéden átmasszírozni, majd a szokásos módon formázni a haját. Haja így egy perc alatt szép, tiszta és extra volumenű lesz.
A Batiste angol márka a száraz samponok széles választékát kínálja. Könnyen kiválaszthatja közülük az Ön számára legmegfelelőbbet. A Batiste száraz samponokat kifejezetten szőke, barna vagy festett hajhoz tervezték. Kellemes, frissességgel telt gyümölcs- vagy virágaromájuk garantáltan el fogja bűvölni. Ne engedje, hogy hangulatát elrontsa a lelógó, energiáját vesztett frizura! Frissítse fel haját egy pillanat alatt, a kedvelt Batiste száraz samponok segítségével!

Értékelés Batiste Stylist