Bath & Body Works Watermelon Lemonade

tusfürdő gél hölgyeknek 295 ml

1×
Bath & Body Works Watermelon Lemonade tusfürdő gél hölgyeknek 295 ml
Bath & Body Works Watermelon Lemonade tusfürdő gél hölgyeknek 295 ml
tusfürdő gél hölgyeknek 295 ml

Kód: BBO0362 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Bath & Body Works Watermelon Lemonade
tusfürdő gél hölgyeknek 295 ml

Bath & Body Works Watermelon Lemonade parfüm leírása

A kiváló minőségű Bath & Body Works Watermelon Lemonade Watermelon Lemonade tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works - szerelem első szippantásra. A testápoló kozmetikára és a legcsodálatosabb illatú lakás kiegészítőkre specializálódott egyik legnagyobb amerikai kozmetikai márka. Mindig a legérdekesebb trendeket a legellenállhatatlanabb illatkombinációkat kutatja, melyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Bath & Body Works márka filozófiája szerint egyszerű kellemes mindennapi testápolási rítusok segítségével javítható az emberek teljes lelki kiegyensúlyozottsága, ezért eredeti illatú kozmetikai készítmények széles skáláját hozta létre. Ráadásul a Bath & Body Works testápoló kozmetika tervezésében neves parfümőr mesterek működnek közre.

Rendkívül közkedveltek a Bath & Body Works gyertyák is, melyek minden otthonban képesek egyedülálló és kényelmes légkört varázsolni. Ráadásul a gyertyák modern és játékos dizájnja minden helyiség nagyszerű kiegészítője is egyben.

Tegye ön is jó illatúvá a napját a Bath & Body Works márka illatos termékeivel.

Értékelés Bath & Body Works Watermelon Lemonade

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás