Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline

tusfürdő nőknek 248 ml

Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline tusfürdő nőknek 248 ml
Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline tusfürdő nőknek 248 ml
Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline tusfürdő nőknek 248 ml
tusfürdő nőknek 248 ml
3 990Ft

Kód: BBO0542 | 2 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Szerezze be kedvenc márkáinak termékeit 15% kedvezménnyel. Használja a brandsalehu kódot.További információért kattintson ide. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre.
Express One (Transoflex)
2019. 03. 25., hétfő
Személyes átvétel
2019. 03. 23., szombat
Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline
tusfürdő nőknek 248 ml | 3 990Ft

Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline parfüm leírása

A kiváló minőségű Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works - szerelem első szippantásra. A testápoló kozmetikára és a legcsodálatosabb illatú lakás kiegészítőkre specializálódott egyik legnagyobb amerikai kozmetikai márka. Mindig a legérdekesebb trendeket a legellenállhatatlanabb illatkombinációkat kutatja, melyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Bath & Body Works márka filozófiája szerint egyszerű kellemes mindennapi testápolási rítusok segítségével javítható az emberek teljes lelki kiegyensúlyozottsága, ezért eredeti illatú kozmetikai készítmények széles skáláját hozta létre. Ráadásul a Bath & Body Works testápoló kozmetika tervezésében neves parfümőr mesterek működnek közre.

Rendkívül közkedveltek a Bath & Body Works gyertyák is, melyek minden otthonban képesek egyedülálló és kényelmes légkört varázsolni. Ráadásul a gyertyák modern és játékos dizájnja minden helyiség nagyszerű kiegészítője is egyben.

Tegye ön is jó illatúvá a napját a Bath & Body Works márka illatos termékeivel.

Értékelés Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!