Bath & Body Works Pretty as a Peach

testápoló tej hölgyeknek 236 ml

Bath & Body Works Pretty as a Peach testápoló tej hölgyeknek 236 ml
Bath & Body Works Pretty as a Peach testápoló tej hölgyeknek 236 ml
236 ml

Kód: BBO01289 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Bath & Body Works Pretty as a Peach
236 ml

Bath & Body Works Pretty as a Peach parfüm leírása

A kiváló minőségű Bath & Body Works Pretty as a Peach testápoló tej tökéletesen egészíti ki az ugyanebbe a sorozatba tartozó illatokat. A testápoló hatékonyan táplálja és hidratálja a bőrt. Rendszeres használatával a bőre bársonyosan selymessé és ellenállhatatlanul finommá válik.

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works - szerelem első szippantásra. A testápoló kozmetikára és a legcsodálatosabb illatú lakás kiegészítőkre specializálódott egyik legnagyobb amerikai kozmetikai márka. Mindig a legérdekesebb trendeket a legellenállhatatlanabb illatkombinációkat kutatja, melyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Bath & Body Works márka filozófiája szerint egyszerű kellemes mindennapi testápolási rítusok segítségével javítható az emberek teljes lelki kiegyensúlyozottsága, ezért eredeti illatú kozmetikai készítmények széles skáláját hozta létre. Ráadásul a Bath & Body Works testápoló kozmetika tervezésében neves parfümőr mesterek működnek közre.

Rendkívül közkedveltek a Bath & Body Works gyertyák is, melyek minden otthonban képesek egyedülálló és kényelmes légkört varázsolni. Ráadásul a gyertyák modern és játékos dizájnja minden helyiség nagyszerű kiegészítője is egyben.

Tegye ön is jó illatúvá a napját a Bath & Body Works márka illatos termékeivel.

Értékelés Bath & Body Works Pretty as a Peach

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!