Bath & Body Works PocketBac Gardenia & Spring Rain

gél kézre

Bath & Body Works PocketBac Gardenia & Spring Rain gél kézre
29 ml

Kód: BBO0237 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Ajándék az Ön számára
Vásároljon Bath & Body Works termékeket15% kedvezménnyel! Egyszerűen használja bb15hu kódot.
Az ajánlat más akcióval nem összevonható és nem vonatkozik a már leértékelt termékekre.Bath & Body Works a stílusos első szerelem!
Bath & Body Works PocketBac Gardenia & Spring Rain
29 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
gél

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works - szerelem első szippantásra. A testápoló kozmetikára és a legcsodálatosabb illatú lakás kiegészítőkre specializálódott egyik legnagyobb amerikai kozmetikai márka. Mindig a legérdekesebb trendeket a legellenállhatatlanabb illatkombinációkat kutatja, melyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Bath & Body Works márka filozófiája szerint egyszerű kellemes mindennapi testápolási rítusok segítségével javítható az emberek teljes lelki kiegyensúlyozottsága, ezért eredeti illatú kozmetikai készítmények széles skáláját hozta létre. Ráadásul a Bath & Body Works testápoló kozmetika tervezésében neves parfümőr mesterek működnek közre.

Rendkívül közkedveltek a Bath & Body Works gyertyák is, melyek minden otthonban képesek egyedülálló és kényelmes légkört varázsolni. Ráadásul a gyertyák modern és játékos dizájnja minden helyiség nagyszerű kiegészítője is egyben.

Tegye ön is jó illatúvá a napját a Bath & Body Works márka illatos termékeivel.