Bath & Body Works Linen & Lavenderillat autóba utántöltő

Bath & Body Works Linen & Lavender illat autóba utántöltő
Bath & Body Works Linen & Lavender illat autóba utántöltő
6 ml

Kód: BBO01567 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Használja a hu20home kódot a kosarában és vásároljon lakásillatosítókat 20%-kal olcsóbban. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Bath & Body Works Linen & Lavender parfüm leírása
Összetétel

Az utazást Bath & Body Works Linen & Lavender autóillatosítóval felejthetetlen élménnyé teheti. Minden gépkocsiban meghitt, kellemesen illatosított és harmonikus környezetet hoz létre.

Tulajdonságok:

  • légies tiszta illat
  • gyógyfüves aroma

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

összetétel
tiszta ruha, tengeri só, levegő tónusai, levendula
Lakásillatosító tulajdonsága
tiszta, növényi

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works - szerelem első szippantásra. A testápoló kozmetikára és a legcsodálatosabb illatú lakás kiegészítőkre specializálódott egyik legnagyobb amerikai kozmetikai márka. Mindig a legérdekesebb trendeket a legellenállhatatlanabb illatkombinációkat kutatja, melyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Bath & Body Works márka filozófiája szerint egyszerű kellemes mindennapi testápolási rítusok segítségével javítható az emberek teljes lelki kiegyensúlyozottsága, ezért eredeti illatú kozmetikai készítmények széles skáláját hozta létre. Ráadásul a Bath & Body Works testápoló kozmetika tervezésében neves parfümőr mesterek működnek közre.

Rendkívül közkedveltek a Bath & Body Works gyertyák is, melyek minden otthonban képesek egyedülálló és kényelmes légkört varázsolni. Ráadásul a gyertyák modern és játékos dizájnja minden helyiség nagyszerű kiegészítője is egyben.

Tegye ön is jó illatúvá a napját a Bath & Body Works márka illatos termékeivel.

Értékelés Bath & Body Works Linen & Lavender