Bath & Body Works Fluffy Hedgehogautóillatosító tartó akasztó

Bath & Body Works Fluffy Hedgehog autóillatosító tartó akasztó
Bath & Body Works Fluffy Hedgehog autóillatosító tartó akasztó
5 820Ft

Kód: BBO03316 | 2 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 15.

Bath & Body Works Fluffy Hedgehog parfüm leírása

Az esztétikus Bath & Body Works Fluffy Hedgehog autóillatosító tartó gyakorlati funkcióján kívül egy nagyszerű dekoráció is. Kivehető töltetének köszönhetően saját ízlése szerint cserélheti az illataromákat az autóban.

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works - szerelem első szippantásra. A testápoló kozmetikára és a legcsodálatosabb illatú lakás kiegészítőkre specializálódott egyik legnagyobb amerikai kozmetikai márka. Mindig a legérdekesebb trendeket a legellenállhatatlanabb illatkombinációkat kutatja, melyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Bath & Body Works márka filozófiája szerint egyszerű kellemes mindennapi testápolási rítusok segítségével javítható az emberek teljes lelki kiegyensúlyozottsága, ezért eredeti illatú kozmetikai készítmények széles skáláját hozta létre. Ráadásul a Bath & Body Works testápoló kozmetika tervezésében neves parfümőr mesterek működnek közre.

Rendkívül közkedveltek a Bath & Body Works gyertyák is, melyek minden otthonban képesek egyedülálló és kényelmes légkört varázsolni. Ráadásul a gyertyák modern és játékos dizájnja minden helyiség nagyszerű kiegészítője is egyben.

Tegye ön is jó illatúvá a napját a Bath & Body Works márka illatos termékeivel.

Értékelés Bath & Body Works Fluffy Hedgehog