Bath & Body Works Cocoshea Honey

tusfürdő nőknek 296 ml

Bath & Body Works Cocoshea Honey tusfürdő nőknek 296 ml
Bath & Body Works Cocoshea Honey tusfürdő nőknek 296 ml
Bath & Body Works Cocoshea Honey tusfürdő nőknek 296 ml
tusfürdő nőknek 296 ml
6 560Ft

Kód: BBO0536 | 1 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 19., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 19., kedd
Bath & Body Works Cocoshea Honey
tusfürdő nőknek 296 ml | 6 560Ft

Bath & Body Works Cocoshea Honey parfüm leírása

A kiváló minőségű Bath & Body Works Cocoshea Honey tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works - szerelem első szippantásra. A testápoló kozmetikára és a legcsodálatosabb illatú lakás kiegészítőkre specializálódott egyik legnagyobb amerikai kozmetikai márka. Mindig a legérdekesebb trendeket a legellenállhatatlanabb illatkombinációkat kutatja, melyek kellemesebbé teszik a mindennapokat.

A Bath & Body Works márka filozófiája szerint egyszerű kellemes mindennapi testápolási rítusok segítségével javítható az emberek teljes lelki kiegyensúlyozottsága, ezért eredeti illatú kozmetikai készítmények széles skáláját hozta létre. Ráadásul a Bath & Body Works testápoló kozmetika tervezésében neves parfümőr mesterek működnek közre.

Rendkívül közkedveltek a Bath & Body Works gyertyák is, melyek minden otthonban képesek egyedülálló és kényelmes légkört varázsolni. Ráadásul a gyertyák modern és játékos dizájnja minden helyiség nagyszerű kiegészítője is egyben.

Tegye ön is jó illatúvá a napját a Bath & Body Works márka illatos termékeivel.

Értékelés Bath & Body Works Cocoshea Honey

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!