Bath & Body Works Cocoshea Cucumber

testpeeling nőknek 226 g

Bath & Body Works Cocoshea Cucumber testpeeling nőknek 226 g
Bath & Body Works Cocoshea Cucumber testpeeling nőknek 226 g
Bath & Body Works Cocoshea Cucumber testpeeling nőknek 226 g
testpeeling nőknek 226 g
4 350Ft

Kód: BBO0524 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Bath & Body Works Cocoshea Cucumber
testpeeling nőknek 226 g | 4 350Ft

Bath & Body Works Cocoshea Cucumber parfüm leírása

A minőségi Bath & Body Works Cocoshea Cucumber testradír segít megőrizni a bőrét gyönyörűen selymesnek és üdének, továbbá átjárja az azonos kollekció parfümének illatával. Rendszeres használatával a bőre feszesebbé és egységessé válik.

Bath & Body Works a márkáról

Bath & Body Works parfümök | Bath & Body Works – illatok a jó közérzetért. A Bath & Body Works a L Brands társaság részlege, mely alsóneműkkel, testápolással és szépséggel foglalkozik, hozzá tartozik például Victoria's Secret is. A Bath & Body Works az egyik vezető márka a testápolás, lakásillatosítók és a parfümök terén.
A Bath & Body Works márkát 1990 -ben alapították Ohio -ban. A márka nagyon gyorsan terjeszkedett, mára már Amerika egyik legkedveltebb márkája. A márka sikere azon alapul, hogy folyamatosan követi a legújabb divatot és keresi a legszebb illatokat, hogy vásárlóinak mindig a legújabb termékeket tudja nyújtani.
A  Bath & Body Works filozófiája segíteni az embereknek javítani az érzelmeiken és a jó közérzetükön kellemes napi rituálokon keresztül. A márka rengeteg olyan terméket hozott létre, melynek ilyen hatásai vannak. Több mint 100 különféle parfümje van, a legelső 2005 -ben jelent meg.
A női és férfi Bath & Body Works parfümök nevezetes parfümőrök közreműködésével készültek, ilyen például Honorine Blanc, Clement Gavarry vagy David Apel. Ők mind gondosan összeválogatott illatokat alkottak, melyeknek aromaterápiás hatásaik vannak, és a gyönyörű csomagolásuknak köszönhetően ideális ajándék lehet mindenki számára.
Legyen Önnek is kellemesebb a napja a Bath & Body Works márka parfümjeivel!