Barwa Sulphur

normalizáló tonik az aknéra hajlamos zsíros bőrre

Barwa Sulphur normalizáló tonik az aknéra hajlamos zsíros bőrre
Barwa Sulphur normalizáló tonik az aknéra hajlamos zsíros bőrre
200 ml

Kód: BRW0027 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Barwa Sulphur termékleírás

A minőségi Barwa Sulphur Sulphur arctisztító víz használata az arctisztítás utolsó lépését jelenti. Eltávolítja a smink és a szennyeződések maradványait és szép üdévé teszi az arcbőrt.

Tulajdonságok:

  • nyugtat és tonizál
  • tisztítja és fertőtleníti az arcbőrt
  • kedvezően hat a pattanások kialakulása ellen
  • megakadályozza az arcbőr kiszáradását
  • megbízhatóan ápolja a problémás arcbőrt
  • helyreállítja az arcbőr természetes egyensúlyát

Használata:
Vigye fel kozmetikai vattakorongra és körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg véglegesen az arcbőrt. Addig ismételje a műveletet, amíg a korong teljesen tiszta nem marad.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus, zsíros
Konzisztencia
víz

Barwa a márkáról

Fedezze fel a Barwa kozmetikában rejlő természetes kivonatok hatását! A Barwa márka tudja, hogy az Ön szépségét a természet képes a legjobban ápolni. A Barwa kozmetika szó szerint teli van növényi kivonatokkal, melyek hatékonyságát széleskörű tanulmányok, kiterjedt tesztelés és elégedett ügyfelek igazolják.

A Barwa egy modern, lengyelországi székhelyű kozmetikai társaság, amely gazdag hagyományokkal bír. Gyökerei 1949-es alapításáig nyúlnak vissza. Első terméke egymindennapi használatra szántszappan volt. Választékát 1954 óta fokozatosan, más termékekkel is bővíti.

A Barwa társaság célja a legjobb minőségű, valóban hatékony és egyben természettel töltött termékek nyújtása a vásárlói részére. A Barwa jelenleg széleskörű elégedett vásárlói körrel rendelkezik, Lengyelországban és külföldön egyaránt.