Barry MShade Game Rúzs paletta

Barry M Shade Game Rúzs paletta
Barry M Shade Game Rúzs paletta
3,78 g
3 140Ft

83 068,78Ft / 100 g, áfával
Kód: BRM01550 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 09. 30.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 09. 30.

Leírás Barry M Shade Game
Tulajdonságok

A nagyszerű Barry M Shade Game ajakpaletta segítségével elragadóan gyönyörű és telt ajkakat varázsolhat magának.

Tulajdonságok:

  • az ajkak megjelenése telt és egészséges
  • telt pigmentált színek
  • csillogó megjelenés
  • a termék utazáshoz és kézitáskába is ideális

Használata:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről a sarkak felé finoman kihúzva.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna, rózsaszín, piros

Barry M a márkáról

Ismerkedjen meg a játékos brit Barra M márkával, mely a színekkel teli, ötletes termékeivel azonnal leveszi a lábáról. Próbáljon ki velük bármilyen sminket, és a vidám csomagolásuk az egész napját beragyogják. Készen áll egy igazi szín kavalkádra?

A Barry M márka szó szerint forradalmat robbantott ki a kozmetikai iparban. 1982-ben alapították, azonban a történelme sokkal távolabbra nyúlik vissza. Mégpedig egészen addig a pillanatig, amikor a fiatal Barry Mero a szülei házának előkertjében körömlakkot kezdett árulni. Játékos, ragyogó és telt színűeket. Vagyis olyanokat, amilyenek abban az időben hiánycikknek számítottak. Évekkel később Barry megalapította a nevét viselő márkát, és színes körömlakkjaival meghódította a kozmetikai világot. A Barry M márka dicsekedhet az első fehér szemceruzával és világító körömlakkal, amit mindaddig senki más nem árult.

Ennek a brit márkának a portfóliójában a szempillaspiráloktól kezdve, a rúzsokon át, egészen a highlighterekig vagy a gyönyörű szemfesték sminkpalettákig mindent megtalál, amire a tökéletes sminkhez szüksége lehet. A Barry M kozmetikumok összetételét még az állatkedvelők is imádni fogják, ugyanis a márka felvállalta, hogy 2020 elejétől minden egyes terméke 100%-ban vegán lesz.

Értékelés Barry M Shade Game