Barry MLip Scrub Sweet Caramel szájpeeling

Barry M Lip Scrub Sweet Caramel szájpeeling
Barry M Lip Scrub Sweet Caramel szájpeeling
14 g
2 500Ft

Több mint 5 db a raktáron | 17 857,14Ft / 100 g, áfával | Kód: BRM01579
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A kiváló minőségű Barry M Lip Scrub Sweet Caramel speciális ajakápoló gondoskodik arról, hogy az ajkai még szebbek legyenek.

Tulajdonságok:

  • eltávolítja az ajkak elhalt sejtjeit
  • serkenti az ajkak vérkeringését
  • teltebb hatásúvá teszi az ajkakat
  • megfelelő mértékben hidratálja és táplálja az ajkakat és környéküket

Összetétel:

  • vegán termék

Használata:
Körkörös mozdulatokkal vigye fel a nedves ajkaira és gyengéden masszírozza be.

Tulajdonságok

Hatás
hámlasztás

Ismerkedjen meg a játékos brit Barra M márkával, mely a színekkel teli, ötletes termékeivel azonnal leveszi a lábáról. Próbáljon ki velük bármilyen sminket, és a vidám csomagolásuk az egész napját beragyogják. Készen áll egy igazi szín kavalkádra?

A Barry M márka szó szerint forradalmat robbantott ki a kozmetikai iparban. 1982-ben alapították, azonban a történelme sokkal távolabbra nyúlik vissza. Mégpedig egészen addig a pillanatig, amikor a fiatal Barry Mero a szülei házának előkertjében körömlakkot kezdett árulni. Játékos, ragyogó és telt színűeket. Vagyis olyanokat, amilyenek abban az időben hiánycikknek számítottak. Évekkel később Barry megalapította a nevét viselő márkát, és színes körömlakkjaival meghódította a kozmetikai világot. A Barry M márka dicsekedhet az első fehér szemceruzával és világító körömlakkal, amit mindaddig senki más nem árult.

Ennek a brit márkának a portfóliójában a szempillaspiráloktól kezdve, a rúzsokon át, egészen a highlighterekig vagy a gyönyörű szemfesték sminkpalettákig mindent megtalál, amire a tökéletes sminkhez szüksége lehet. A Barry M kozmetikumok összetételét még az állatkedvelők is imádni fogják, ugyanis a márka felvállalta, hogy 2020 elejétől minden egyes terméke 100%-ban vegán lesz.