Baobab Nirvana Holyajándékszett

Baobab Nirvana Holy ajándékszett
Baobab Nirvana Holy ajándékszett
ajándékszett

Kód: BAO01897 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

aroma diffúzor töltelék nélkül 250 ml + aroma diffúzor töltelék 500 ml + pálcika az aroma diffúzorokhoz

Ajándék az Ön számára
A kiválasztott luxus szetteket most 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg! A kosarában használja a szett kódot. A kedvezmény nem érvénes az akciós és a kiárusított termékekre.

Baobab Nirvana Holy parfüm leírása
Összetétel

Az illatosító aroma diffúzor kellemes módja a helyiségek illatosításnak. Az aroma diffúzor egy töltetet tartalmaz, mely a belehelyezett pálcikák segítségével fokozatosan párolog ki a levegőbe és meghitt aromát áraszt a helyiségben.

Tulajdonságok:

  • friss illat
  • virágos illat
  • ajándéknak kiváló
  • luxusillat
  • ajándékcsomagolásban

Használata:
Ez az aroma diffúzor töltettel együtt kerül szállításra. Tartsa távol a gyermekektől. Amennyiben a diffúzor töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutás esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét. A mellékelt útmutató szerint járjon el. Nyissa ki az aroma diffúzor fedelét és öntse bele a töltetet. Az aroma diffúzorból az illat a belé helyezett pálcikák segítségével fokozatosan szabadul fel. Minél több pálcikát helyez a tartályba, annál erősebben lesz érezhető az illatesszencia a helyiségben. A helyiség illatának intenzitását a folyadékban lévő pálcikák időnkénti megfordításával is fokozhatja.

Összetétel

összetétel
gyöngyvirág, ciprus, pézsma
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Lakásillatosító tulajdonsága
virágos, friss
Az aromadiffúzor típusa
pálcás

Értékelés Baobab Nirvana Holy