Banana RepublicTobacco & Tonka Bean Eau de Parfum unisex

3×
Banana Republic Tobacco & Tonka Bean Eau de Parfum unisex
Banana Republic Tobacco & Tonka Bean Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
18 590Ft

Spóroljon 19%
75 ml
15 020Ft

Raktáron | 20 026,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: BRE00308
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Pikáns, unisex illat, amely igazán felejthetetlen. A Banana Republic Tobacco & Tonka Bean unisex Eau de Parfum tökéletesen kiemeli személyiségét, és igazán csábítóvá teszi. Különleges, édeskés, dohányos illata ideális választás a melegebb időjáráshoz.

  • unisex - férfiak és nők is viselhetik
  • mindennapi viseletre
  • aromás illat

Illat összetétele
A lédús, édes körte illatával csábít már első tónusaiban a  Banana Republic Tobacco & Tonka Bean eau de parfum. Ehhez társul a mirabolán, amelyet az egzotikus kókusz és dohánylevelek egészítenek ki. Legtovább bőrén a tonkabab és az édes vanília illata marad meg.

Illat története
Ha különleges, unisex illatot keres, akkor megtalálta. A Banana Republic Tobacco & Tonka Bean ügyes kombinációja a dohány, és gyümölcsös tónusoknak. Lila flakonja az illatban rejlő mirabolán szilvára utal, amely édeskéssé teszi az illatot. Ideális választás forró időjáráshoz, minden magabiztos nőnek, és férfinak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mirabolán, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
dohánylevelek, kókusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vanília
Az illat fajtája
aromás
Banana Republic parfümök | Banana Republic a Gapp Inc. leányvállalata, melyet 1978 - ban alapított a Ziegler házaspár, akik elsősorban a textiliparban, cipők, háztartási cikkek és higiéniai segédeszközök révén vívtak ki elismerést. A Banana Republic elnevezés 1983 - ban jelent meg először. 1996 - ban ez a cég már majdcsak 200 üzlettel rendelkezett szerte az Amerikai Egyesült Államokban. Az idő múlásával elkezdtek parfümgyártással is foglalkozni, melyek szintén a már említett Banana Republic nevet viselték. Majdcsak minden termék csomagolása egy különleges tokot tartalmaz, mellyel csak kiemelik az illat különlegességét.