Banana RepublicClassic Classic Red Eau de Parfum unisex

Banana Republic Classic Classic Red Eau de Parfum unisex
Banana Republic Classic Classic Red Eau de Parfum unisex
Spóroljon
11 540Ft

Spóroljon 8%
125 ml
10 590Ft

Raktáron | 8 472,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BRE00312
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex Banana Republic Classic Classic Red Eau de Parfum tökéletesen megfelel nőknek és férfiaknak egyaránt, teljesen hagyja megnyilvánulni az Ön személyiségét.

  • citrus illat
  • aromás illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, grapefruit, klementin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyógynövények, lonc, orgona
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrusfa, gyömbér
Az illat fajtája
citrusos, aromás
Banana Republic parfümök | Banana Republic a Gapp Inc. leányvállalata, melyet 1978 - ban alapított a Ziegler házaspár, akik elsősorban a textiliparban, cipők, háztartási cikkek és higiéniai segédeszközök révén vívtak ki elismerést. A Banana Republic elnevezés 1983 - ban jelent meg először. 1996 - ban ez a cég már majdcsak 200 üzlettel rendelkezett szerte az Amerikai Egyesült Államokban. Az idő múlásával elkezdtek parfümgyártással is foglalkozni, melyek szintén a már említett Banana Republic nevet viselték. Majdcsak minden termék csomagolása egy különleges tokot tartalmaz, mellyel csak kiemelik az illat különlegességét.