Balenciaga Florabotanicaeau de parfum hölgyeknek

13×
Balenciaga Florabotanica eau de parfum hölgyeknek
Balenciaga Florabotanica eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
37 500Ft

Spóroljon 58%
100 ml
15 620Ft

Kód: BAL0015 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 02.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 05. 30.

Balenciaga Florabotanica parfüm leírása
Összetétel

Támogassa az eredetiségét és csak olyan dolgokat válasszon magának, melyek nem hétköznapiak! A Balenciaga Florabotanica eau de parfum minden helyzetben megfelelő magabiztosságot ad Önnek. Mert semmi sem olyan csábító, mint a természetesen magabiztos nő.

  • aromás virágos illat
  • olyan modern nőknek, akik nem akarnak a tömeggel együtt menetelni
  • elsősorban tavaszi és nyári nappali viseletre való

Az illat összetétele
Fejillatát, mely a környezetében is azonnal mindenkit megnyer magának, a sziporkázó menta frissítő jegyei alkotják. Az eau de parfum virágos szívillatában a bájos rózsa, lenyűgöző szegfű és a kender illata érződik. Érzéki alapillatát az ámbra és a fás vetiver uralja.

Az illat története
A lenyűgöző Balenciaga Florabotanica eau de parfum bármikor képes Önre irányítani környezete figyelmét. Tele van ellentétekkel, az esszenciák egyedülálló kombinációja pedig teljesen összetéveszthetetlen aromát alkot. A parfüm, melynek arca Kristen Stewart színésznő, 2012-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, szegfű, kender
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, zöld

Balenciaga a márkáról

Balenciaga parfümök |Balenciaga elnevezés a nagyon sikeres és karizmatikus spanyol tervezőtől származik, aki 1937 - ben megalapította a saját divatházát. Több világszerte ismert és elismert személyiség mutatta be éppen e nem mindennapi és különleges tervező modelljeit. A munkásságát 1968 - ban fejezte be, amikor bezárta a Balenciaga textil birodalmat. A márka, mint olyan egy pár évre rá mégis életre kelt, és továbbra is igyekszik új és összetéveszthetetlen termékekkel előállni. Ezek közé tartozik a Balenciaga parfümsorozat is, mely büszkélkedhet ezzel a névvel. Ennek kétségkívül eleget tesz az összetevőivel, melyek megjelennek az aromás illatokban, ezért ezek az illatok a legjobbak közé tartoznak a parfümiparban.

Értékelés Balenciaga Florabotanica