BalenciagaFlorabotanica Eau de Parfum hölgyeknek

19×
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum hölgyeknek
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: BAL0015

Támogassa az eredetiségét és csak olyan dolgokat válasszon magának, melyek nem hétköznapiak! A Balenciaga Florabotanica eau de parfum minden helyzetben megfelelő magabiztosságot ad Önnek. Mert semmi sem olyan csábító, mint a természetesen magabiztos nő.

  • aromás virágos illat
  • olyan modern nőknek, akik nem akarnak a tömeggel együtt menetelni
  • elsősorban tavaszi és nyári nappali viseletre való

Az illat összetétele
Fejillatát, mely a környezetében is azonnal mindenkit megnyer magának, a sziporkázó menta frissítő jegyei alkotják. Az eau de parfum virágos szívillatában a bájos rózsa, lenyűgöző szegfű és a kender illata érződik. Érzéki alapillatát az ámbra és a fás vetiver uralja.

Az illat története
A lenyűgöző Balenciaga Florabotanica eau de parfum bármikor képes Önre irányítani környezete figyelmét. Tele van ellentétekkel, az esszenciák egyedülálló kombinációja pedig teljesen összetéveszthetetlen aromát alkot. A parfüm, melynek arca Kristen Stewart színésznő, 2012-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, szegfű, kender
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, zöld

Balenciaga parfümök |Balenciaga elnevezés a nagyon sikeres és karizmatikus spanyol tervezőtől származik, aki 1937 - ben megalapította a saját divatházát. Több világszerte ismert és elismert személyiség mutatta be éppen e nem mindennapi és különleges tervező modelljeit. A munkásságát 1968 - ban fejezte be, amikor bezárta a Balenciaga textil birodalmat. A márka, mint olyan egy pár évre rá mégis életre kelt, és továbbra is igyekszik új és összetéveszthetetlen termékekkel előállni. Ezek közé tartozik a Balenciaga parfümsorozat is, mely büszkélkedhet ezzel a névvel. Ennek kétségkívül eleget tesz az összetevőivel, melyek megjelennek az aromás illatokban, ezért ezek az illatok a legjobbak közé tartoznak a parfümiparban.