Balenciaga Florabotanicaeau de parfum hölgyeknek

11×
Balenciaga Florabotanica eau de parfum hölgyeknek
Balenciaga Florabotanica eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
37500Ft

Spóroljon 47%
100 ml
19770Ft

Kód: BAL0015 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 02. 28.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 02. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Balenciaga Florabotanica parfüm leírása
Összetétel

Támogassa az eredetiségét és csak olyan dolgokat válasszon magának, melyek nem hétköznapiak! A Balenciaga Florabotanica eau de parfum minden helyzetben megfelelő magabiztosságot ad Önnek. Mert semmi sem olyan csábító, mint a természetesen magabiztos nő.

  • aromás virágos illat
  • olyan modern nőknek, akik nem akarnak a tömeggel együtt menetelni
  • elsősorban tavaszi és nyári nappali viseletre való

Az illat összetétele
Fejillatát, mely a környezetében is azonnal mindenkit megnyer magának, a sziporkázó menta frissítő jegyei alkotják. Az eau de parfum virágos szívillatában a bájos rózsa, lenyűgöző szegfű és a kender illata érződik. Érzéki alapillatát az ámbra és a fás vetiver uralja.

Az illat története
A lenyűgöző Balenciaga Florabotanica eau de parfum bármikor képes Önre irányítani környezete figyelmét. Tele van ellentétekkel, az esszenciák egyedülálló kombinációja pedig teljesen összetéveszthetetlen aromát alkot. A parfüm, melynek arca Kristen Stewart színésznő, 2012-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Fej
menta
Szív
rózsa, szegfű, kender
Alap
borostyán, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, zöld

Balenciaga a márkáról

Balenciaga parfümök |Balenciaga elnevezés a nagyon sikeres és karizmatikus spanyol tervezőtől származik, aki 1937 - ben megalapította a saját divatházát. Több világszerte ismert és elismert személyiség mutatta be éppen e nem mindennapi és különleges tervező modelljeit. A munkásságát 1968 - ban fejezte be, amikor bezárta a Balenciaga textil birodalmat. A márka, mint olyan egy pár évre rá mégis életre kelt, és továbbra is igyekszik új és összetéveszthetetlen termékekkel előállni. Ezek közé tartozik a Balenciaga parfümsorozat is, mely büszkélkedhet ezzel a névvel. Ennek kétségkívül eleget tesz az összetevőivel, melyek megjelennek az aromás illatokban, ezért ezek az illatok a legjobbak közé tartoznak a parfümiparban.

Értékelés Balenciaga Florabotanica