Baldessarini Ultimate

eau de toilette teszter férfiaknak 90 ml

Baldessarini Ultimate eau de toilette teszter férfiaknak 90 ml
Baldessarini Ultimate eau de toilette teszter férfiaknak 90 ml
eau de toilette teszter férfiaknak 90 ml

Kód: BLD4650 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Baldessarini Ultimate
eau de toilette teszter férfiaknak 90 ml

Baldessarini Ultimate parfüm leírása

  • keleties illat
  • modern magabiztos férfinak
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
bergamott, mandarin, rózsabors
Szív
frézia, jázmin, magnólia
Alap
borostyán, bőr, labdanum, pacsuli, tömjén
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Baldessarini a márkáról

A Baldessarini egy német divatmárka, melyet 1993-ban, Werner Baldessarini, a Hugo Boss társaság korábbi elnöke alapított. A Baldessarini első parfümjét kilenc évvel később mutatta be. Ez óriási siker volt, mégpedig nemcsak a nagyközönségnél, hanem szakmai körökben is - egyebek mellett két tekintélyes FiFi díjat is nyert.
Említésre érdemes, hogy Charles Schumann, híres barman és egy népszerű koktél könyv szerzője volt a termék arca. A Baldessarini tökéletességre és precizitásra törekszik. Mottója: "megkülönböztetjük a férfit a fiútól". A Baldessarini illatok, melyek fejlesztésében olyan világvezető parfümőrök vesznek részt, mint Alberto Morillas vagy Geza Schoen, az egyéniség utáni vágyat, a részletek szeretetét és a minőség szenvedélyét testesítik meg.
A Baldessarini kínálatában tusfürdők, izzadásgátló stiftek, borotválkozás utáni balzsamok és más, érdekes termékek is találhatók. A Baldessarini márka egyet jelent a kifinomultsággal és magas stílussal. Adjon neki egy esélyt, és meglátja, nem fogja megbánni! A Baldessarini márka kínálata vonzó lehet mindazok számára, akik férfiasságukat és karizmájukat szeretnék hangsúlyozni, nem félnek teljes életet élni, és csodálatra, diadalra vágynak.

Értékelés Baldessarini Ultimate

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!