Baldessarini Nautic Spiriteau de toilette uraknak

1×
Baldessarini Nautic Spirit eau de toilette uraknak
Baldessarini Nautic Spirit eau de toilette uraknak
90 ml
13370Ft

Kód: BLD4893 | Több mint 5 db a raktáron
1

Kosárba téve

Baldessarini Nautic Spirit eau de toilette uraknak 90 ml
| 1 db | 13370Ft
Ajándék az Ön számára
Használja a 15hu kódot a 15%-os kedvezményhez a teljes parfüm kínálatra. A kedvezmény nem érvényes a különleges ajánlattal rendelkező vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 11. 15.
Személyes átvétel
péntek 2019. 11. 15.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Baldessarini Nautic Spirit parfüm leírása
Összetétel

  • gyümölcsös illat
  • modern kalandornak
  • egész napos viseletre

Összetétel

Fej
golgotavirág, mangó, tengeri tónusok
Szív
curry, gyömbér, kardamon
Alap
pacsuli, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
aromás, vizes

Baldessarini a márkáról

A Baldessarini egy német divatmárka, melyet 1993-ban, Werner Baldessarini, a Hugo Boss társaság korábbi elnöke alapított. A Baldessarini első parfümjét kilenc évvel később mutatta be. Ez óriási siker volt, mégpedig nemcsak a nagyközönségnél, hanem szakmai körökben is - egyebek mellett két tekintélyes FiFi díjat is nyert.
Említésre érdemes, hogy Charles Schumann, híres barman és egy népszerű koktél könyv szerzője volt a termék arca. A Baldessarini tökéletességre és precizitásra törekszik. Mottója: "megkülönböztetjük a férfit a fiútól". A Baldessarini illatok, melyek fejlesztésében olyan világvezető parfümőrök vesznek részt, mint Alberto Morillas vagy Geza Schoen, az egyéniség utáni vágyat, a részletek szeretetét és a minőség szenvedélyét testesítik meg.
A Baldessarini kínálatában tusfürdők, izzadásgátló stiftek, borotválkozás utáni balzsamok és más, érdekes termékek is találhatók. A Baldessarini márka egyet jelent a kifinomultsággal és magas stílussal. Adjon neki egy esélyt, és meglátja, nem fogja megbánni! A Baldessarini márka kínálata vonzó lehet mindazok számára, akik férfiasságukat és karizmájukat szeretnék hangsúlyozni, nem félnek teljes életet élni, és csodálatra, diadalra vágynak.

Értékelés Baldessarini Nautic Spirit

5.0
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás