Ugrás a fő tartalomhoz
Baldessarini Baldessarini Black Eau de Toilette uraknak
Baldessarini Baldessarini Black Eau de Toilette uraknak
Baldessarini Baldessarini Black Eau de Toilette uraknak
Fej
rózsabors, bazsalikom
Szív
pacsuli, gólyaorr, mirha
Alap
tonkabab, labdanum, bőr
Az illat fajtájaorientális, fás

Legyen szó veterán autókról, órákról, ruházatról, borról vagy haute cuisine-ről – minden, ami a finom kézművességre vonatkozik, az ínyenceken keresztül él. Nem különb a Baldessarini Black Eau de Toilette sem, amely kifinomult uraknak készült, akik mélyrehatóan foglalkoznak szenvedélyükkel.

  • a parfümök szerelmeseinek készült
  • klasszikus, mégis jellegzetes
  • értékes, elegáns, fényűző 

Az illat összetétele:
A különleges összetevők kombinálásával igazi klasszikus, mégis újszerű illatot alkotott meg a Baldessarini márka. Kezdetben erőteljes és csípős, a vörös borsnak, bazsalikomnak, és a jégnek köszönhetően. A muskátli, pacsuli, és a menta kellemesen frissítő kombinációja egészíti ki, elegáns megjelenését pedig a tonka babnak, labdanumnak, és a bársonyos velúrnak köszönheti. 

Az illat története:
Aki mindig csak a legjobb minőségre tart igényt, és akinek kereslete határozza meg a kínálatot. Ezeknek az ínyenceknek a szakértelme inspirál, a társadalom többi része egyszerűen követi a példájukat. Stílusos eleganciával, egyszerű luxussal, és erőteljes férfiassággal ragadja meg szívét a Black illata is.

A "Legjobb új Haute Couture illat" és a "Legjobb új Flakon” díjat is elnyerte egyedi üvegflakonjával, amely elegáns fekete díszítésével az eleganciát, és a luxust szimbolizálja. Időtlen, klasszikus dizájnja bizonyos extravaganciával tökéletesen illik ehhez az illatkompozícióhoz.

BaldessariniBaldessarini Black Eau de Toilette uraknak

18 990Ft
22%-kal kedvezőbb ár
75 ml
14 660Ft

Raktáron | 19 546,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: BLD05144
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
már holnap kedd 2024. 03. 05.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2024. 03. 05.