Baldessarini Ambréborotválkozás utáni balzsam uraknak

Baldessarini Ambré borotválkozás utáni balzsam uraknak
Baldessarini Ambré borotválkozás utáni balzsam uraknak
75 ml
4 820Ft

Kód: BLD4867 | Raktáron
1

Kosárba téve

Baldessarini Ambré borotválkozás utáni balzsam uraknak
| 1 db | 4 820Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 24.

Baldessarini Ambré parfüm leírása

A férfiak számára készült Baldessarini Ambré borotválkozás utáni balzsam kiegészíti az azonos sorozatba tartozó illatokat. Nem csak gyönyörűen megnyugtatja, de finommá, üdévé és illatossá is teszi a borotválkozás után irritált bőrt.

Baldessarini a márkáról

A Baldessarini egy német divatmárka, melyet 1993-ban, Werner Baldessarini, a Hugo Boss társaság korábbi elnöke alapított. A Baldessarini első parfümjét kilenc évvel később mutatta be. Ez óriási siker volt, mégpedig nemcsak a nagyközönségnél, hanem szakmai körökben is - egyebek mellett két tekintélyes FiFi díjat is nyert.
Említésre érdemes, hogy Charles Schumann, híres barman és egy népszerű koktél könyv szerzője volt a termék arca. A Baldessarini tökéletességre és precizitásra törekszik. Mottója: "megkülönböztetjük a férfit a fiútól". A Baldessarini illatok, melyek fejlesztésében olyan világvezető parfümőrök vesznek részt, mint Alberto Morillas vagy Geza Schoen, az egyéniség utáni vágyat, a részletek szeretetét és a minőség szenvedélyét testesítik meg.
A Baldessarini kínálatában tusfürdők, izzadásgátló stiftek, borotválkozás utáni balzsamok és más, érdekes termékek is találhatók. A Baldessarini márka egyet jelent a kifinomultsággal és magas stílussal. Adjon neki egy esélyt, és meglátja, nem fogja megbánni! A Baldessarini márka kínálata vonzó lehet mindazok számára, akik férfiasságukat és karizmájukat szeretnék hangsúlyozni, nem félnek teljes életet élni, és csodálatra, diadalra vágynak.

Értékelés Baldessarini Ambré

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!