BaBylissVelvet Orchid AS83PE forró levegős hajsütővas

BaByliss Velvet Orchid AS83PE forró levegős hajsütővas
BaByliss Velvet Orchid AS83PE forró levegős hajsütővas
Spóroljon
17 740Ft

Spóroljon 19%
forró levegős hajsütővas
14 280Ft

Raktáron | 14 280,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BBS02442
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény hajápolásra. Használja a hair15 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
már holnap péntek 2022. 01. 21.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2022. 01. 21.

A minőségi, BaBylissVelvet OrchidAS83PE levegős hajformázó olyan sokoldalú eszköz, ami könnyedén biztosítja a haja tökéletes megjelenését. Így a mindennapos hajformázás kifejezetten szórakoztatni fogja!

Tulajdonságok:

  • megszárítja és formázza a hajat
  • könnyed hullámok kialakítására ideális
  • tömeget ad a frizurának
  • szabályozható hőmérséklet
  • hideg levegő a haj fixálásához

Használata:
Tegyen egy hajtincset a kefére és csúsztassa rajta végig a hajtövektől egészen a hajvégekig. Ismételje a műveletet mindaddig, amíg el nem készíti a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati
Hajsütővas-típusok
meleglevegős hajformázó

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.