BaBylissStyle Mix MS22E multifunkciós kulma hajra

BaByliss Style Mix MS22E multifunkciós kulma hajra
BaByliss Style Mix MS22E multifunkciós kulma hajra
Spóroljon
18 720Ft

Spóroljon 9%
16 960Ft

1 db a raktáron | 16 960,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BBS02374
1
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 19.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 19.

A praktikus BaByliss Style Mix MS22E hajsütővassal pár perc alatt rakoncátlan hullámokat és tökéletes formájú frizurát készíthet magának.

Tulajdonságok:

  • tartozék cseretoldalékok
  • forgó kábel

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.