Skip to main content

BaBylissFor Men The Blue Edition 7255PE szőrnyírő szett szakállra és testre

BaByliss For Men The Blue Edition 7255PE szőrnyírő szett szakállra és testre
BaByliss For Men The Blue Edition 7255PE szőrnyírő szett szakállra és testre
szőrnyírő szett szakállra és testre
19 090Ft

Raktáron | 19 090,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BBS02445
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

A praktikus BaByliss For Men The Blue Edition 7255PE készülék biztosítja önnek az arcszőrzet és a haj tökéletes fazonra vágását.

Tulajdonságok:

  • cserélhető toldalékok
  • vágáshossz beállítás

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros/ hálózati

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.