BaByliss For Men Multi 10 Titaniumhaj- és szakállnyíró

2×
BaByliss For Men Multi 10 Titanium haj- és szakállnyíró
BaByliss For Men Multi 10 Titanium haj- és szakállnyíró
(E826E)

Kód: BBS1587 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

BaByliss For Men Multi 10 Titanium termékleírás
Tulajdonságok

Akár szakállát, szemöldökét, orrszőrét vagy haját szeretné formázni a Babyliss For Men Multi 10 Titanium csomagolásában megtalálja a szükséges kelléket. Nem hiányozhat egy férfi fürdőszobából sem! 10 különböző tartozéka minőségi anyagokból készült, így precíz, professzionális eredményeket érhet el vele akár otthon is.

Tulajdonságok:

  • minőségi hajvágógép kések
  • állítható vágáshossz
  • cserélhető tartozékok
  • egyszerű használat
  • precíz eredmények

Technikai paraméterek:

  • 30 percig használható feltöltés után
  • 10 cserélhető tartozék
  • titán bevonat
  • USB töltő

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros/ hálózati

BaByliss a márkáról

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.

Értékelés BaByliss For Men Multi 10 Titanium2