BaByliss Duo 700 G700E epilátor

 • BaByliss Duo 700 G700E epilátor
 • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 1
 • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 2
 • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 3
 • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 4
 • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 5
   více

  BaByliss Duo 700 G700E változatok

  • BaByliss Duo 700 G700E epilátor  epilátor 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.


   Kód: BBS1690

  Fel

  A BaByliss márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Tápegység típusa

  akkumulátoros/ hálózati

  A BaByliss márka a professzionális hajápolásról alkotott elképzelés megtestesítője. Szép, egyenes hajra vágyik, vagy a hullámok megszállottja? A francia hajspecialista és a hajkiegyenesítés európai piacvezetője ellenállhatatlan kihívást jelent Önnek. Bízzon a professzionális BaByliss termékekben, és haja szépségének igazi koronájává válik.

  A BaByliss márka a lenyűgözően lüktető 60 években jött létre. A filmvászon királynője Brigitte Bardot, rajongó lányok ájulnak el a Beatles- koncerteken, és Párizs egy varázslatos hely, amely rajta tartja kezét a kor ütőerén, és itt játszódnak le a divatvilág legérdekesebb pillanatai. Az Eiffel-toronytól nem messze szorgalmasan dolgozik ötletén egy Lelievre nevű fodrász, és épp az ő stúdiójából jön ki az első elektromos hajsütővas. A siker nem várat sokat magára, és a forradalmi termék elárasztja a fodrászatot. Világra jön a BaByliss márka, és elindul meredek sikergörbéje.

  A BaByliss a kezdetektől a szakemberek márkájaként határozza meg magát, de persze az otthoni használat előnyeivel együtt. Egy csapásra nem lett probléma otthon is pompás frizurát csinálni. Hála a hatalmas erőfeszítésnek, a legjelentősebb személyiségekkel folytatott együttműködésnek és a nem szűnő innovációs étvágynak, a BaByliss rövid időn belül meghonosodott a professzionális szalonokban és a modern háztartásokban is. A Conair csoport részeként vált a hajápolási világpiac egyik vezetőjévé, és Európában a hajkiegyenesítés kategória legkelendőbb márkájává is. Tudja, hogy minden negyedik Európában értékesített hajkiegyenesítő a BaByliss márkanevet viseli?

  A BaByliss nemcsak sikeres női termékeket - elsősorban hajszárítókat, hajvasalókat és sütővasakat - hoz a piacra de új haj- és szakállnyíró kollekciót is, férfiak részére. A BaByliss MEN világszerte elismert márka a haj- és az extra pontosságú szakállnyírók szortimentjében.

  A BaByliss Curlers Easy Waves hajsütővas a széles, hullám- és lokni-alkotást szolgáló választék képviselője, a hajszárítókat pedig a BaByliss Classical Hairdryers reprezentálja. A szortiment egyik hibridje a BaByliss Air Brushes Airstyle 300 - levegős hajformázó és göndörítő. Érdekelhetné a BaByliss Style Mix, praktikus, többfunkciós tízrészes készlet is. A férfiak figyelmét biztosan felkelti a BaByliss For Men haj- és szakállvágó, titán wtech innovatív geometriájú pengével.

  Élvezze a BaByliss csúcsparamétereit és ugyancsak kiváló funkcionális tulajdonságait! Kíméletesen, nagy gonddal, minőséggel és megbízhatósággal ápolják haját, és Ön könnyedén érhet el professzionális eredményeket. Szép hajához és pompás közérzetéhez itt a BaByliss!

  Használati utasítás megtalálható ITT

  Fel

  Értékelés BaByliss Duo 700 G700E

  • 2016. augusztus 22., hétfő
   Erika

   Az első használatkor úgy éreztem, hogy sokkal jobb, mint a régi, kevesebb csipesszel rendelkező, egyszerűbb gépem. Hosszabb használat után derült ki, hogy annyira nem is tökéletes. Szerintem a rövidebb szőröket nem távolítja el rendesen, és sokszor "megeszi" a bőrömet. Lehet, hogy a szélesebb feje miatt - amit legelőször előnynek gondoltam -, de kevésbé követi a test vonalát. Térdnél igencsak nehéz vele dolgozni. Az, hogy nincs vezeték, mindenképpen az előnyére írható. Nekem sokszor ott kéne fognom, ahol a lámpa van, így a világítást is kitakarom... lehet, hogy én nem használom jól, de visszatértem a régebbi, olcsóbb gépemhez, amin a csipeszek szabadabban vannak, jobban eltávolítják a szőrt...

  • 2016. július 7., csütörtök
   Nixy

   Ez az epilátor az eddigi legjobb választás! A két fejnek köszönhetően valóban könnyebben eltávolítja a szőrszálakat bármerre is állnak éppen. A kis lámpa is segíti, hogy észre vegyük a még ott lévő szálakat. Az előző gépemhez képest ezt haramad annyi ideig kell használnom ugyanazon eredmény elérése érdekében. Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel! :)

  • 2016. június 9., csütörtök
   Barta Beàta

   Teljesen elègedett vagyok.

  Mit gondol Ön a BaByliss Duo 700 G700E termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​