BaByliss Duo 700 G700E epilátor

    • BaByliss Duo 700 G700E epilátor
    • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 1
    • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 2
    • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 3
    • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 4
    • BaByliss Duo 700 G700E epilátor 5
      více

     BaByliss Duo 700 G700E változatok

     • BaByliss Duo 700 G700E epilátor  epilátor 

      Ez a termék jelenleg nem elérhető.


      Kód: BBS1690

     Fel

     A BaByliss márkáról

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     Tulajdonságok

     Tápegység típusa

     akkumulátoros/ hálózati

     A BaByliss márka a professzionális hajápolásról alkotott elképzelés megtestesítője. Szép, egyenes hajra vágyik, vagy a hullámok megszállottja? A francia hajspecialista és a hajkiegyenesítés európai piacvezetője ellenállhatatlan kihívást jelent Önnek. Bízzon a professzionális BaByliss termékekben, és haja szépségének igazi koronájává válik.

     A BaByliss márka a lenyűgözően lüktető 60 években jött létre. A filmvászon királynője Brigitte Bardot, rajongó lányok ájulnak el a Beatles- koncerteken, és Párizs egy varázslatos hely, amely rajta tartja kezét a kor ütőerén, és itt játszódnak le a divatvilág legérdekesebb pillanatai. Az Eiffel-toronytól nem messze szorgalmasan dolgozik ötletén egy Lelievre nevű fodrász, és épp az ő stúdiójából jön ki az első elektromos hajsütővas. A siker nem várat sokat magára, és a forradalmi termék elárasztja a fodrászatot. Világra jön a BaByliss márka, és elindul meredek sikergörbéje.

     A BaByliss a kezdetektől a szakemberek márkájaként határozza meg magát, de persze az otthoni használat előnyeivel együtt. Egy csapásra nem lett probléma otthon is pompás frizurát csinálni. Hála a hatalmas erőfeszítésnek, a legjelentősebb személyiségekkel folytatott együttműködésnek és a nem szűnő innovációs étvágynak, a BaByliss rövid időn belül meghonosodott a professzionális szalonokban és a modern háztartásokban is. A Conair csoport részeként vált a hajápolási világpiac egyik vezetőjévé, és Európában a hajkiegyenesítés kategória legkelendőbb márkájává is. Tudja, hogy minden negyedik Európában értékesített hajkiegyenesítő a BaByliss márkanevet viseli?

     A BaByliss nemcsak sikeres női termékeket - elsősorban hajszárítókat, hajvasalókat és sütővasakat - hoz a piacra de új haj- és szakállnyíró kollekciót is, férfiak részére. A BaByliss MEN világszerte elismert márka a haj- és az extra pontosságú szakállnyírók szortimentjében.

     A BaByliss Curlers Easy Waves hajsütővas a széles, hullám- és lokni-alkotást szolgáló választék képviselője, a hajszárítókat pedig a BaByliss Classical Hairdryers reprezentálja. A szortiment egyik hibridje a BaByliss Air Brushes Airstyle 300 - levegős hajformázó és göndörítő. Érdekelhetné a BaByliss Style Mix, praktikus, többfunkciós tízrészes készlet is. A férfiak figyelmét biztosan felkelti a BaByliss For Men haj- és szakállvágó, titán wtech innovatív geometriájú pengével.

     Élvezze a BaByliss csúcsparamétereit és ugyancsak kiváló funkcionális tulajdonságait! Kíméletesen, nagy gonddal, minőséggel és megbízhatósággal ápolják haját, és Ön könnyedén érhet el professzionális eredményeket. Szép hajához és pompás közérzetéhez itt a BaByliss!

     Használati utasítás megtalálható ITT

     Fel

     Értékelés BaByliss Duo 700 G700E

     • 2016. augusztus 22., hétfő
      Erika

      Az első használatkor úgy éreztem, hogy sokkal jobb, mint a régi, kevesebb csipesszel rendelkező, egyszerűbb gépem. Hosszabb használat után derült ki, hogy annyira nem is tökéletes. Szerintem a rövidebb szőröket nem távolítja el rendesen, és sokszor "megeszi" a bőrömet. Lehet, hogy a szélesebb feje miatt - amit legelőször előnynek gondoltam -, de kevésbé követi a test vonalát. Térdnél igencsak nehéz vele dolgozni. Az, hogy nincs vezeték, mindenképpen az előnyére írható. Nekem sokszor ott kéne fognom, ahol a lámpa van, így a világítást is kitakarom... lehet, hogy én nem használom jól, de visszatértem a régebbi, olcsóbb gépemhez, amin a csipeszek szabadabban vannak, jobban eltávolítják a szőrt...

     • 2016. július 7., csütörtök
      Nixy

      Ez az epilátor az eddigi legjobb választás! A két fejnek köszönhetően valóban könnyebben eltávolítja a szőrszálakat bármerre is állnak éppen. A kis lámpa is segíti, hogy észre vegyük a még ott lévő szálakat. Az előző gépemhez képest ezt haramad annyi ideig kell használnom ugyanazon eredmény elérése érdekében. Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel! :)

     • 2016. június 9., csütörtök
      Barta Beàta

      Teljesen elègedett vagyok.

     Mit gondol Ön a BaByliss Duo 700 G700E termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu