BaBylissDefined Curls C271E hajsütővas

BaByliss Defined Curls C271E hajsütővas
BaByliss Defined Curls C271E hajsütővas
Spóroljon
11 650Ft

Spóroljon 24%
hajsütővas
8 840Ft

8 840,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BBS02435 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás BaByliss Defined Curls C271E
Tulajdonságok

A praktikus BaByliss Defined Curls C271E hajsütővassal pár perc alatt rakoncátlan hullámokat és tökéletes formájú frizurát készíthet magának.

Tulajdonságok:

  • gyors felmelegedés
  • befogós hajsütővas
  • tartozék cseretoldalékok
  • forgó kábel

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

BaByliss a márkáról

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.

Értékelés BaByliss Defined Curls C271E