BaBylissCurling Tong hajsütővas

BaByliss Curling Tong hajsütővas
BaByliss Curling Tong hajsütővas
ø 19 mm C450E
19 290Ft

19 290,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BBS02437 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 10. 25.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás BaByliss Curling Tong
Tulajdonságok

Göndör frizura gyorsan, és egyszerűen. A BaByliss Curling Tong hajsütővas bármilyen hosszúságú hajra használható különböző méreteinek köszönhetően. Gyorsan felmelegszik, használata igazán egyszerű, így pár pillanat alatt kész is lesz a tökéletes frizura.

Tulajdonságok:

  • hosszabb idejű használat után működésbe lép az automatikus kikapcsolás funkció
  • kímélően göndöríti a hajat és formázza a modern frizurákat
  • hideg csúcsának köszönhetően könnyebben kezelhető
  • szabályozható hőmérséklet
  • gyorsan felmelegszik
  • egyszerű használat

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

BaByliss a márkáról

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.

Értékelés BaByliss Curling Tong