Skip to main content

BaBylissCurlers Pro 180 38 mm hajsütővas

2×
BaByliss Curlers Pro 180 38 mm hajsütővas
BaByliss Curlers Pro 180 38 mm hajsütővas
Spóroljon
13 170Ft

Spóroljon 14%
(C338E)
11 310Ft

Raktáron | 11 310,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BBS1492
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Igazán méretes és légies frizurára vágyik? A BaByliss Curlers Pro 180 32 mm hajsütővas professzionális hatású hullámokat és loknikat formáz, mintha csak a fodrásztól jött volna. Az egyedülálló Sublim touch felület gondoskodik a sütővas tökéletes siklásáról a haj felületén, ennek köszönhetően pedig a haj egyenletesen hullámossá és puha tapintásúvá válik. A hajsütővas tízféle hőmérsékletet kínál, ezzel minden hajtípushoz képes alkalmazkodni – a vékony szálú és szőkített hajtól a normál hajon át egészen a vastag és göndör tincsekig. A BaByliss Curlers Pro 180 32 mm hajsütővas használatát jelentősen megkönnyíti, hogy beépített állványa van, a vége pedig nem forrósodik át. A körbeforgó kábel nem gubancolódik össze, így a vezeték nem használódik el idő előtt.

Hatásai:

  • hullámokat formáz
  • formázza a hajat

Tulajdonságai:

  • Sublim touch felület
  • 10 hőmérsékleti fokozat (150 °C-tól 180 °C-ig)
  • beépített állvány
  • hideg vég
  • körbeforgó kábel

Műszaki paraméterek:

  • 38 mm-es átmérő

Alkalmazás:
Száraz vagy majdnem száraz hajon használja. Ossza tincsekre a hajat, és helyezzen egyenletesen egy tincset a csíptető és a hajsütővas közé. Formázza a hajtincset teljes hosszában, finom húzással.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.