BaBylissAS960E forró levegős hajsütővas

BaByliss AS960E forró levegős hajsütővas
BaByliss AS960E forró levegős hajsütővas
forró levegős hajsütővas
31 630Ft

31 630,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BBS02535 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás BaByliss AS960E
Tulajdonságok

A praktikus BaByliss AS960E hajsütővassal pár perc alatt rakoncátlan hullámokat és tökéletes formájú frizurát készíthet magának.

Tulajdonságok:

  • forgó kábel
  • szabályozható hőmérséklet
  • tartozék cseretoldalékok
  • ionizáló funkció

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

BaByliss a márkáról

A BaByliss márka valójában a professzionális hajápolásra vonatkozó elképzelések megtestesülése. A múlt század csodálatosan lüktető 60-as éveiben keletkezett. Akkor, amikor a filmvásznakat Brigitte Bardot uralta, a Beatles koncertjein ájuldoztak a lányok, és Párizs olyan hely volt, ahol a világdivat legérdekesebb pillanatai játszódtak.

Nem messze az Eiffel-toronytól René Leliévre fodrász minden igyekezetével az ötlete megvalósításán dolgozott, és megalkotta a stúdiójában az első elektromos hajsütővasat. A siker nem sokáig váratott magára, a forradalmi készülék egykettőre slágerré vált, így megszületett a BaByliss márka.

Az évek folyamán a BaByliss a hajápolás egyik világvezető márkájává vált, az európai piacon a hajegyenesítés kategóriájában pedig a legkeresettebb. A BaByliss szépészeti és ápoló készülékeit ma már a fodrászszalonok és háztartások a világ több mint 60 országában használják.

Értékelés BaByliss AS960E