BaByliss PROStraighteners Ep Technology 5.0 2072E hajvasaló

BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E hajvasaló
BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E hajvasaló
26 530Ft
26 530,00Ft / 1 db, áfával
24 mm (BAB2072EPE)
Kód: BBL1587 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 10. 29.

Leírás BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E
Tulajdonságok

Leírás:
A Babyliss Pro Straighteners Ep Technology 5.0 2072E hajvasaló a legújabb technológiával készült kiváló készülék, mely minden típusú haj kisimítására vagy éppen hullámosítására készült. A hajhoz maximálisan gyengéd, gyorsan és biztonságosan formázza a hajat az Ön elképzelései alapján. Ez a hajvasaló büszkélkedhet a leghosszabb és legeffektívebb lemezkékkel a jelenleg kapható készülékek közül. Ez a különleges teljesítményű készülék gyorsan felmelegszik és biztosítja a hőmérséklet stabilitását a teljes hajhosszon. A hajvasaló tökéletesen megfelel a nagyon szigorú környezetvédelmi követelményeknek. 
A készülék a legújabb Advanced Heat Management önszabályzó technológiát tartalmazza, mely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos és folyamatos elektronikus ellenőrzését. Ez a technológia lehetővé teszi a készülék azonnali felmelegedését, nagyon magas hőmérséklet elérését és biztosítja a hőmérséklet stabilitását.
A Straighteners Ep Technology 5.0 2072E hajvasaló otthoni vagy professzionális hajformázáshoz is használható. A készülék lemezeinek felszíne simább, mint a kerámia, tartósabbak és nagyon ellenállóak a magas hőmérséklettel, karcolásokkal vagy kémiai anyagokkal szemben. A legmodernebb technológiával készült hajvasaló biztosítja a tökéletes eredményt. Legyen innovatív, és dolgozzon a legjobb minőségű készülékkel!

Hatása:

 • a hajvasaló a haj kisimítására vagy hullámosítására ajánlott
 • alkalmas minden hajtípusra
 • maximálisan gyengéd a hajhoz
 • az Ön elképzelései szerint gyorsan és biztonságosan formázza a hajat annak károsítása nélkül
 • biztosítja a készülék gyors felmelegedését és a hőmérséklet stabilitását a teljes hajhosszon

Tulajdonságok:

 • lehetővé teszi a hőmérséklet pontos és folyamatos elektronikus ellenőrzését
 • Advanced Heat Management System™ - azonnal felmelegíti a készüléket és egyenletes teljesítményt biztosít
 • 2,7 m hosszú forgó hálózati kábel
 • különböző hőmérsékleti szintekre figyelmeztető izzók

Műszaki paraméterek:

 • takarékos fogyasztás: 200 W a felmelegedéskor, majd 60 W –ra csökken a megfelelő hőmérséklet elérése után
 • állítható hőmérséklet:  115 – 230 °C
 • súly: 230 g
 • lemezkék mérete: 24 x 120 mm

Használat:
A készüléket csatlakoztassa a hálózatra, és nyomja meg az indító gombot. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet 115 – 230 °C között. A finom és festett hajra ajánlott a legkisebb hőmérsékletet választani, míg a vastag és nehezen kezelhető hajra a legmagasabbat. Az izzó mindaddig villog majd, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet. A lemezkék azonnal felmelegednek, és Ön már kezdheti is a hajformázást.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

BaByliss PRO a márkáról

A BaByliss Pro francia márka csúcsminőségű elektromos hajformázó készülékek gyártására specializálódott. A márkát a múltszázad 60-as éveiben alapították, amikor Lelièvre úr, a híres párizsi fodrász az Eiffel-torony szomszédságában kifejlesztette az első elektromos hajsütővasat.
A BaByliss Pro készülékek professzionális fodrászati használatra és otthoni frizura készítésre egyaránt alkalmasak. A BaByliss Pro márka széles termékválasztéka számtalan különböző típusú hajvasalót, hajsütővasat, hajvágógépet, hajszárítót és speciális hajápoló készítményt tartalmaz. A BaByliss Pro együttműködik a divatvilág és hajformálás vezető személyiségeivel és folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik.
A BaByliss Pro készülékeket minőségi felületkezelésük és olyan egyedülálló funkciók teszik különlegessé, melyek minden hajtípus igényeihez speciálisan igazodnak. A BaByliss Pro készülékek szokatlanul hatékonyak és hajkímélők, ezeknek és még sok más remek tulajdonságainak köszönhetően világszerte elnyerték a felhasználók elégedettségét.  

Értékelés BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E