BaByliss PROClippers Forfex Mini FX44E hajnyírógép

BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E hajnyírógép
BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E hajnyírógép
FX44E

Kód: BBL0551 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E
Tulajdonságok

Leírás:

A Babyliss Pro Maquina PALM PRO kontúrnyíró kifejezetten a pajesz és az apróbb hajformázási műveletekhez tervezték, például különböző motívumok kialakítására a frizurába. Az ellenálló rozsdamentes acél penge gyorsan és könnyedén alakítja frizuráját a kívánt alakba. A készülék két levehető vágásirányítóval rendelkezik a közepes vagy hosszabb méretre vágáshoz. A Babyliss Pro Maquina PALM PRO kontúrnyíró segítségével bármikor tökéletes kinézetet varázsolhat magának, elképzeléseinek megfelelően!

Hatása:

  • pajesz formázására
  • alkalmas különböző motívumok kialakítására a frizurába
  • vastag szálú és vékony szálú hajra is
  • a haj könnyed formázása

Tulajdonságok:

  • 25 mm széles rozsdamentes acél penge
  • 2 levehető vágásirányító a közepes vagy hosszabb méretre vágáshoz
  • gumi bevonatú felszín a tökéletes tartásért
  • ergonómikus alak
  • 1x AA/LR6 alkáli elemes halk motor

A csomagolás részét képezi: 2 levehető vágásirányító, 1 darab AA/LR6 alkáli elem, tisztító kefe, kenőolaj, penge védő

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
elemes

BaByliss PRO a márkáról

A BaByliss Pro francia márka csúcsminőségű elektromos hajformázó készülékek gyártására specializálódott. A márkát a múltszázad 60-as éveiben alapították, amikor Lelièvre úr, a híres párizsi fodrász az Eiffel-torony szomszédságában kifejlesztette az első elektromos hajsütővasat.
A BaByliss Pro készülékek professzionális fodrászati használatra és otthoni frizura készítésre egyaránt alkalmasak. A BaByliss Pro márka széles termékválasztéka számtalan különböző típusú hajvasalót, hajsütővasat, hajvágógépet, hajszárítót és speciális hajápoló készítményt tartalmaz. A BaByliss Pro együttműködik a divatvilág és hajformálás vezető személyiségeivel és folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik.
A BaByliss Pro készülékeket minőségi felületkezelésük és olyan egyedülálló funkciók teszik különlegessé, melyek minden hajtípus igényeihez speciálisan igazodnak. A BaByliss Pro készülékek szokatlanul hatékonyak és hajkímélők, ezeknek és még sok más remek tulajdonságainak köszönhetően világszerte elnyerték a felhasználók elégedettségét.  

Értékelés BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E